Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 24-30 Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 22 - January - 2015

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 24-30 Ianuarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 24-30 Ianuarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 24-30 Ianuarie 2015. Scorpion 24-30 Ianuarie 2015

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 24-30 Ianuarie 2015

În ziua de 30 ianuarie în familia unora s-ar putea produce un eveniment care poate fi catalogat drept șocant, zguduitor. Poate că nici nu se produce un fapt concret, pentru că este suficient un zvon, o afirmație, o știre, o idee, o replică pentru a produce valuri.
Dar asta după ce, pe 27 și 28 ianuarie, aceiași nativi pot trece, ei înșiși, prin situații pe care, ca să fim delicați, le putem defini „stringente”. Asta înseamnă o latură de disconfort, un stres, o constrângere, dar și o componentă legată de lege, dreptate, justiție, act normativ (căci e vorba de casa a VII-a a litigiilor și

conflictelor), de impactul emoțional pe care îl stârnesc aceste evenimente de orice natură; aici pare a fi vorba, în primul rând de o chestiune patrimonială, de reprezentare, sau de un aspect de viață care „dă echilibru” și care acum devine, dintr-o dată, șubred. Unele personale care s-au născut în această zodie vor fi obligate să suporte, la locul de muncă, un lanț de întâmplări care mențin tensiunea și conflictul între șefi, subalterni, colegi, la cote maxime. Nici nu mai contează cine aprinde focul, cine toarnă gazul, nu e bine, nu-i ușor! Pentru acest semn zodiacal, iubirea spirituală, dragostea ce apropie sufletele și erotismul care apropie trupurile reprezintă un sector important în economia vieții lor. Contextul astral al săptămânii viitoare le va alimenta toate trei direcțiile de viață și interes. Au nostalgie, au melancolie, dar sunt și răscoliți de tot de felul de dorințe de a trăi într-un registru senzual cât mai profund, mai ales după 27 ianuarie, când Venus, intrând în Pești va susține, până pe 20 februarie, latura trupească, instinctuală a vibrației sexuale.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI