Horoscop Urania 23-29 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 25-1 Mai 2015

Postat de Urania Horoscop On 23 - April - 2015

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 25-1 Mai 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 25-1 Mai 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 25-1 Mai 2015. Scorpion 25-1 Mai 2015

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 25-1 Mai 2015

Casa a VII-a a parteneriatului cu toate ipostazele de viaţă pe care le presupune, de la căsătorie, parteneriat, contract, la duşmani şi procese este în continuare alimentată de prezenţa Soarelui şi a planetei Marte (guvernatorul lor nocturn), ceea ce nu este de loc convenabil pentru ei pentru că nu e simplu de trăit cu două opoziţii importante şi foarte active la Soarele natal.
Din 1 mai, Mercur se va muta în Gemeni, în casa a VIII-a a banilor, a bunurilor şi a beneficiilor materiale de la alţii, poziţie din care va genera discuţii pe tema patrimoniului, avantajelor, câştigurilor şi demersurilor bazate pe înscrisuri oficiale.
Pentru perioada pe care o analizăm nu se poate vorbi de contradicţii sau ipostaze contradictorii dar ele se vor afirma mai târziu, în luna mai. Perioada analizată (25 aprilie – 2 mai a.c.) le mai aduce aceloraşi nativi

din Scorpion implicarea într-o chestiune publică (imagine, putere, autoritate, demnitate profesională) majoră ce îşi are originea în asocieri şi contracte mai vechi ce îşi vădesc acum viciile de formă şi conţinut.
Tendinţa generală a acestor nativi este de a reacţiona impulsiv, temperamental, disproporţionat faţă de felul în care se pune problema, într-o primă ipostază. Dar, ceea ce îi surprinde pe cei din jur, este lipsa lor de supleţe, reacţia lipsită de diplomaţie şi adecvare la subiect ceea ce poate ridica numeroase semne de întrebare asupra naturii reale a conflictului abia conturat. Într-o astfel de ipostază e nevoie absolută de ajutor de specialitate (avocaţi, consultanţi din domeniile vizate etc.). Între 30 aprilie şi 2 mai se impune recuperare, linişte, refacere, reechilibrare fizică şi psihică.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 23.023.2019 Luna în Scorpion. Astăzi toată lumea este iras¬cibilă şi chiar tinde să devină agresivă. Evitaţi posibilele conflicte şi găsiţi-vă o ocupaţie solita¬ră. Sfat culinar: spanac cu ochiuri.

23 martie - Pierre Simon de Laplace, Ovid Densusjanu, A.D. Xenopol, Joan Crawford, Akira Kurosawa, Wernher Von Braun, Juan Gris, Doctor Watson, Roger Bannister, Chaka Khan, Francesco Clemente, Keri Russell.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI