Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 11-17 August 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 4-10 Aprilie 2015

Postat de Urania Horoscop On 2 - April - 2015

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 4-10 Aprilie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 4-10 Aprilie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 4-10 Aprilie 2015. Scorpion 4-10 Aprilie 2015

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 4-10 Aprilie 2015

Probleme curente de muncă și sănătate operează și pentru perioada cuprinsă între 4 și 10 aprilie cu vigoare, la fel ca în săptămânile trecute.
Doar că acum se adaugă ceva, deloc nesemnificativ: o Lună Plină și o eclipsă chiar pe această direcție a caselor VI – XII , adineauri invocate. Sunt de așteptat momente semnificative sau măcar cu valoare simbolică, de avertisment sau anticipare a ceea ce urmează să se desfășoare pe aceste segmente: schimbări în regimul de muncă propriu zis, modificări ale statutului personal (într-o ierarhie, ca atribuții etc.), ca raport salarial. Nu toate sunt primite cu inima deschisă pentru că aceste modificări fie au

capacitatea de a schimba stilul de viață fie de a-l complica. Nu este moment ce poate fi trecut cu răbdare sau diplomație, dimpotrivă, trebuie luată o decizie, trebuie de dat un răspuns ferm, eventual de dus o mică „bătălie! Pentru apărarea drepturilor anulate sau limitate.
În unele condiții, acest context astral, poate leza, supăra sau enerva prin abuzul care se comite asupra dvs. Păstrați-vă calmul dar nu rămâneți indiferenți. Dacă este vorba de sănătate lucrurile stau, cel puțin în preajma datei de 4 aprilie, sub semnul unei stări organice care se instalează brusc. Nu neapărat grav, dar deranjat sau alarmant. În funcție de vârstă și de starea de sănătate ori de întreg tabloul clinic, chiar și simptomele aparent banale trebui să fie controlate. Nu ezitați să faceți un consult medical sau efectuarea unor analize. Atenție mărită acolo unde există afecțiuni ce leagă într-o logică anume funcția rinichilor de tensiunea arterială și funcțiile cerebrale. Zilele de 6, 7 și 8 aprilie pot aduce supărări mocnite, conflicte, încăpățânări. Zile proaste pentru chestiuni procesuale.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 11-17 August 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 10.08.2018 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

10 august - Panait Istrati, Barbu Cioculescu, Herbert Hoover, George Crockett, Rhonda Fleming, Jimmy Dean, Eddie Fisher, Rocky Colavito, Ian Anderson, Rosanna Arquette, Antonio Banderas, Nicole Bass, Devon Aoki, Johann Georg Gmelin.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI