Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 10-16 Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 8 - January - 2015

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 10-16 Ianuarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 10-16 Ianuarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 10-16 Ianuarie 2015. Taur Saptamana 10-16 Ianuarie 2015

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 10-16 Ianuarie 2015

15,16 ianuarie, iată un răstimp în care acești nativi trebuie să se aștepte la disfuncții mai mari sau mai mici în relația cu partenerul lor de viață, de afaceri, într-o colaborare sau în orice relație stabilită pe baza unui acord.
Motivele pot fi multe: dorința de revanșă, dorința de emancipare, dorința de a-l umbri pe Taur, invidia, gelozia, lipsa de caracter, interesele ascunse, etc. Nu dați curs acestor provocări astrale care vă pot împinge, dacă nu aveți suficientă tărie de caracter, să intrați într-un joc periculos care alimentează conflicte

ce nu se mai pot termina sau, și mai rău, să răspundeți la provocările îndelung ticluite, ca niște capcane, în care sunteți așteptați să cădeți. Discuțiile, mai ales cele ivite din senin, desfășurate furtunos, aș zice chiar suspect de sonore, pot avea legătură cu activitatea cotidiană, cu felul în care își exercită funcția sau de felul în care nativul își afirmă și impune o conduită, o direcție de acțiune. În situația în care la mijloc este vorba de o persoană cu funcție de răspundere, cei care se vor simți lezați, vor face figură de victime și vor cere, zgomotos și teatral, arbitrajul unor terțe persoane sau chiar vor apela la instanțe menite să stabilească de partea cui e adevărul sau justificarea. Din păcate, aceste două zile și jumătate pot genera evenimente care să fie alimentate de tranzitele astrale, prin evenimentele concrete, încă două-trei săptămâni, iar prin ecou și comentarii, să nu se sfârșească decât peste aproape două luni.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 13-19 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 08.10.2018 Luna în Rac. Azi Luna se joacă dezinvolt cu dispoziţia noastră: ne aruncă din râs în lacrimi. Ca să evităm asta, medităm, facem yoga şi stăm departe de lume. Sfat culinar: peşte.

8 octombrie - George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andriţoiu, Rona Barrett, Paul Hogan, Jesse Jackson, Matt Damon, Chevy Chase, R.L. Stine, Sigourney Weaver, Stephanie Zimbalis, Kirk Alyn, Branislav Nusici, Juan Domingo Peron, A.D.F.Siniavski (Abraham Terţ).

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI