Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 14-20 Martie 2015

Postat de Urania Horoscop On 12 - March - 2015

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 14-20 Martie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 14-20 Martie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 14-20 Martie 2015. Taur Saptamana 14-20 Martie 2015

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 14-20 Martie 2015

Mare beneficiu vor avea aceşti nativi prin intrarea planetei Venus în sectorul lor natal, unde planeta se află în poziţia favorabilă ei, de guvernator. Micul Benefic le va oferi după 17 martie, pentru nişte săptămâni, chef de viaţă, noroc, stare bună interioară, un aspect fizic ameliorat ori poate – cine ştie? – chiar seducător.
Toate preocupările legate de cosmetică, estetică, modă, lux, decoraţiuni, ambient, arte frumoase, arte în general, vor fi favorabile prin decizii inspirate care vor crea un spaţiu de viaţă şi de muncă confortabil,

elegant, pe placul ori măcar pe gustul lor.
Atenţie! Se vor intensifica toate poftele trupeşti: pofta de mâncare în ambele ipostaze – cantitativ şi calitativ, plăcerea de a bea alcool, de a mânca dulciuri se va bate cap în cap cu nevoia de a ţine cură, dietă, regim etc.
Sunt şi alte dorinţe trupeşti care îi transformă în nişte hedonişti ce nu se pot abţine. Perioada cuprinsă între 16-18 martie este contondentă pe direcţia puterii, a relaţiilor publice, a imaginii sau a exercitării prerogativelor funcţiei.
Din 18 martie seara până pe 20 martie dimineaţa, nativii se pot întâlni cu persoane simpatice, binevoitoare sau care le acordă simpatie, atenţie, încredere, oferindu-se să îi ajute. În acest sens Luna Nouă şi Eclipsa sunt repere contradictorii care pot, pe rând, deschidă şi apoi să închidă segmente ale unor relaţii personale.
Din 20 martie ies tot mai mult la iveală urzeli mai vechi, comploturi mai noi, duşmănii care se amplifică, tensiuni mocnite care ating masa critică care pot izbucni după 21 martie.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI