Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Iulie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 2-8 Mai 2015

Postat de Urania Horoscop On 30 - April - 2015

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 2-8 Mai 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 2-8 Mai 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 2-8 Mai 2015. Taur Saptamana 2-8 Mai 2015

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 2-8 Mai 2015

Zodia este bine susținută de două planete masculine care dau energie și rezistență la efort.
Semnul lor zodiacal este angajat, prin Soare, la construcția fazei de Lună Plină din ziua de 4 mai, când Luna se va afla în casa lor a VII-a, dând multora dintre relațiile parteneriale, o notă conflictuală sau periculoasă, în ambele ipostaze, neplăcută, enervantă, conținând o doză de incorectitudine. Pe un astfel de context și Taurii pot greși, atacând violent orice persoană care ridică o sprânceană (sau așa li se pare lor), apelând la mijloace de „desființare” a preopinentului disproporționate sau nedrepte. Întreaga perioadă cuprinsă între 3 și 5 mai este nefavorabilă negocierilor (mai ales a celor care vizează o împăcare), proceselor, depozițiilor sau semnării contractelor: atenție la o serie de realități și condiționări neindicateîntr-un contract care vor schimba datele problemei, după semnarea lui, în defavoarea Taurilor. Între 5 mai după-amiaza și 7 mai se instalează o situație oarecum anacronică: simt o mare nevoie de a pleca de acasă, de a face o scurtă călătorie, ori de a se deplasa cu un scop precis dar, tot felul de mici piedici, le schimbă în permanență programul. Comunicarea cu străinătatea e complicată de tot felul de mici neconcordanțe. Pe 8 și 9 se pot confrunta cu un blocaj, alteori pot fi dezamăgiți de felul în care ei evoluează în vederea punerii la punct a unui proiect. Apar și elemente subtile care-i bruiază venind dinspre educație, conștiință profesională, criterii religioase, probitate morală care complică deciziile ce ar impune sacrificiul sau încălcarea unora dintre aceste repere cu un delicat proces de conștiință.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Iulie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2018 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la proble¬mele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pen¬tru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

20 iulie - Adrian Paunescu, Alberto Santos-Dumont, Sir Edmund Percival Hillary, Chuck Daly, Diana Rigg, Natalie Wood, Kim Carnes, Carlos Santana, Giorbio Morandi, Max Liebermann, Chris Cornell.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI