Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 25-1 Mai 2015

Postat de Urania Horoscop On 23 - April - 2015

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 25-1 Mai 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 25-1 Mai 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 25-1 Mai 2015. Taur Saptamana 25-1 Mai 2015

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 25-1 Mai 2015

Nativii vor fi în continuare în formă fizică, poate chiar în mare formă , ceea ce le va permite să facă eforturi deosebite pentru a rezolva multe probleme: unele rămase nerezolvate în trecut, altele curente, ce țin de prezent, și, în sfârșit, pot aborda aspecte de viață personală ce privesc viitorul.
Rezolvă, aleargă, se zbat, proiectează, plănuiesc, pregătesc este o perioadă fructuoasă, plină de eficiență care le dă satisfacție și încredere în propriile puteri. Rezistă atât la efortul fizic cât și la munca sub presiunea momentului sau a unor termene apropiate, fac față la tensiunea nervoasă, dând dovadă de calm, răbdare și metodă. Din 1 mai vor avea parte de beneficiile, la propriu și la figurat, ale tranzitului

planetei Mercur prin semnul lui predilect, Gemenii, în casa câștigurilor bănești.
E de bănuit că acest tranzit le va înlesni atât discuțiile cu privire la bani cât și câștigurile propriu-zise rezultate din desfășurarea unei activități profesionale. Un motiv de bucurie sau de speranță cu privire la posibilitatea unei echilibrări în acest sector de viață să se întrevadă din seara zilei de 30 aprilie până pe 2 mai.
Totuși unele aspecte astrale nu exclud ipoteza dorinței unora dintre acești nativi de a forța nota, de a insista. Exces de autoritate manifestat în familie, dar și nevoia – pentru unii urgentă – de a interveni și a face dreptate sau de a restabili echilibrul necesar acolo unde relațiile dintre rude au fost alterate. Relațiile afective nu funcționează armonic mai ales pentru cei tineri sau cu chef de aventură. Zile proaste pentru femei care pot face alegeri neindicate pe 28, 29 și 30 aprilie. Restul săptămânii nu pune probleme deosebite.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI