Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 30-6 Februarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 29 - January - 2015

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 30-6 Februarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 30-6 Februarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 30-6 Februarie 2015. Taur Saptamana 30-6 Februarie 2015

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 30-6 Februarie 2015

Luna Plină din ziua de 4 februarie poate să angajeze, în indiferent ce chip, o ipostază a carierei sau imaginii. Depinde de vârstă, de rolul în societate sau de atribuțiile pe care le-a avut de-a lungul ultimilor ani felul în care se va concretiza acest traseu astral care începe mai brutal prin faza de Lună Plină și se reia pe 6-7 februarie, prin opoziția, de loc simplă, a Soarelui cu Jupiter.
Indiferent cum se „strecoară” sau cum vor avea impresia că au păcălit clipa, secvența se va relua. Reacții dure, aparent principale sau motivate, se pot produce între 6-7 februarie, cu un accent special pus pe

familie, rude apropiate; alteori discuția, ca și reacția înseși, are ca motivație un bun patrimonial. Prietenii par mai labili ca oricând. Totul e o impresie, o păcălire, o autoiluzioare. Zile când se pot confrunta cu o realitate nemulțumitoare: 6-7 februarie. Pe aceeași direcție evoluează și poveștile de viață bazate pe sentimente sau pe atracție, de unde și dorința ce se va instala brusc în forul lor interior de a face ordine și curățenie în acest hățiș afectiv. Între după-amiaza zilei de 31 ianuarie și 2 februarie nu sunt indicate discuțiile mai ales în latura lor publică. Se va instala fie lipsa de entuziasm față de un subiect, fie inhibiția. Nu vor fi în formă și vor părea stingheri, vulnerabili, neconvingători. Atenție majoră dacă nativii observă cum, în acest raport inegal de forțe, tendința este să fie reduși la tăcere sau intimidați.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-1 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.02.2018 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

22 februarie - Julie Walters, Tudor Mu$atescu, Grigore Alexandrescu, George Washington, Lordul Baden-Powell, Lady Baden-Powell, Luis Bunuel, Sheldon Leonard, Robert Young, John Mills, Robert Wadlow, Edward M. Kennedy, Dan Millman, Julius „Dr. J"Erving, Steve„Crocodile Hunter" Irwin, Brad Nowell, Jeri Ryan, Lea Salonga, Michael Chang, Drew Barrymore, Jen Frost, Kazimir Malevici, Miko Hughes, Kyle MacLachian.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI