Horoscop Urania 23-29 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 4-10 Aprilie 2015

Postat de Urania Horoscop On 2 - April - 2015

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 4-10 Aprilie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 4-10 Aprilie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 4-10 Aprilie 2015. Taur Saptamana 4-10 Aprilie 2015

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 4-10 Aprilie 2015

Nativii care aparțin acestui semn astral ar trebui să se simtă în formă, plini de energie, entuziaști, încrezători, puși pe fapte mari. Ceea ce, până la un punct, îi deranjează este activitatea domestică.
Mai ales femeile se vor simți împovărate de treburile gospodăriei. Dar, după 8 aprilie, nevoia de ordine, curățenie, armonie, gust și eleganță vor fi resimțite de ele, în ciuda suprasolicitării și oboselii, până la urmă, un factor de echilibru. După ce casa a fost întoarsă pe dos, în vederea curățeniei, efortul este dat uitării și rămâne plăcerea confortului. Luna Plină și eclipsa se așază pe casele sănătății de unde pot patrona scurte întreruperi ale circuitelor mentale: uită, încurcă, se demobilizează repede, se enervează.

Migrene trecătoare, insomnii și iritare. Dacă pentru iritare există și un sâmbure de motivație reală, atunci tabloul stării de sănătate se colorează spre o disfuncție a sistemului nervos pe termen scurt. Acolo unde terenul e șubrezit de vârstă și alte boli, stările de tensiune nervoasă sunt mai greu de controlat.
Cei care nu-i simpatizează pe Tauri șoptesc, sporovăiesc, plănuiesc, se pun de acord. Acelora, ziua de 10 aprilie le este prielnică. Dar nativi nu vor ști asta; ei vor auzi mai târziu câte ceva neplăcut formulat la adresa lor: să rețină că acele vorbe nu vor fi deloc spontane ci vor fi fost pregătite în această perioadă. Atenție sporită la perioada cuprinsă între 6 și 8 aprilie, când se pot contura conflicte deschise într-o direcție ce se poate concretiza fie în familie, fie în relațiile de afaceri, fie într-o posibilă colaborare. Nu sporiți discordia, dar reevaluați cu luciditate viitorul proiectului.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 23.023.2019 Luna în Scorpion. Astăzi toată lumea este iras¬cibilă şi chiar tinde să devină agresivă. Evitaţi posibilele conflicte şi găsiţi-vă o ocupaţie solita¬ră. Sfat culinar: spanac cu ochiuri.

23 martie - Pierre Simon de Laplace, Ovid Densusjanu, A.D. Xenopol, Joan Crawford, Akira Kurosawa, Wernher Von Braun, Juan Gris, Doctor Watson, Roger Bannister, Chaka Khan, Francesco Clemente, Keri Russell.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI