Horoscop Urania 19-25 Ianuarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Ianuarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 5-11 Martie 2016

Postat de Urania Horoscop On 3 - March - 2016

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 5-11 Martie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 5-11 Martie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 5-11 Martie 2016. Taur Saptamana 5-11 Martie 2016

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 5-11 Martie 2016

Pe 5 martie, Taurii continua sa mediteze la conditia lor prezenta, sa contureze proiecte ori sa puna in ordine un segment din viata lor curenta care sa le ofere stabilitate si posibilitate de evolutie. E mai mult un impuls interior decat o perioada a realizarilor concrete. Din dupa-amiaza zilei de 5 martie pana pe 7 martie, nativii pot avea mici surprize placute din partea unor persoane sau institutii prin reprezentantii ei.

Unii pot fi solicitati sa participe in calitate de invitati speciali, la evenimente oficiale. In functie de locul si rolul fiecaruia in societate sau de varsta si responsabilitatile asumate, alti nativi pot primi o recompensa, o distinctie, o diploma de merit sau orice fel de gest care indica recunoasterea valorii personale. Intre 8 si 9 martie, casa prietenilor e zburatacita. Un eveniment se abate ca un vartej asupra unor relatii de prietenie, pe unele stricandu-le definitiv iar altora demascandu-le mecanismul vicios. Se pot stabili si relatii noi, mai ales in ipostaza unor aliante de conjunctura, pe principiul „sa trecem impreuna acest moment greu care ne leaga”, nefiind, prin urmare, vorba de o prietenie bazata de gusturi si idealuri comune ci pe o „apropiere” de moment in fata unui pericol comun de unde si caracterul lor trecator. In plan afectiv, unii pot trece printr-o criza sentimentala a carei profunzime depinde de varsta si gradul de implicare intr-o „poveste” cu aer de aventura. Daca este vorba de nativi maturi, se contureaza posibilitatea unor derapaje afective, a cedarii in fata tentatiilor a caror motivatie se explica prin singuratatea sau tristetea unei persoane care accepta o propunere fiindca „n-are nimic de pierdut”. Pe 10 si 11 martie Berbecii isi vor reveni din „ameteala” astrala provocata de Luna Noua, Eclipsa de Soare si aglomerarea de planete in zodia Pestilor si se vor recalibra, mai ales daca in fata lor sta, ca o mare provocare, o problema de munca, de valorificare a pregatirii profesionale sau de castig banesc.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!



S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Ianuarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Miercuri, 23.01.2019 Luna în Balanţă. Purificarea cu ceai va face mi¬nuni cu interiorul organismului, dar şi cu aspec¬tul exterior: e bine să bem azi mult ceai verde sau de urzică. Sfat culinar: conopidă la cuptor.

23 ianuarie - Sir Francis Bacon, D.W. Griffith, Ann Sothern, Piper Laurie, Bill Bixby, Sam Cooke, Joseph Wambaugh, John Hurt, Steve Perry, Linda Blair, Michael Kelland Hutchence, Diane Lane, Willa Ford, Willi Baumeister, Francis Picabia, Robyn Richards, Elena Ghica {Dora D'lstria), Camelia Dăscălescu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI