Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 7-13 Aprilie 2018

Postat de Urania Horoscop On 6 - April - 2018

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 7-13 Aprilie 2018

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 7-13 Aprilie 2018. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 7-13 Aprilie 2018. Taur Saptamana 7-13 Aprilie 2018

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 7-13 Aprilie 2018

Intre 7 şi 9 aprilie dimineaţa, contradicţii interioare cu privire la chestiuni esenţiale de viaţă. Multe schimbările din ultima vreme le impun acestor nativi să-şi revizuiască impresiile, încrederea sau ataşamentele.
Unele se vor dovedi depăşite, altele, la o analiză atentă, se va constata că sunt o sursă de erori. Astfel că vor trebui să se repoziţioneze faţă de ele ori să le elimine din câmpul lor de atenţie. Nevoie majoră de

stabilitate mentală, de idei sigure, de eliminare a îndoielilor. între 9 aprilie, după ora 9:50, şi 11 aprilie seara, cariera trece prin clipe de suspans. Tot felul de ipostaze critice au darul de a-i pune de gânduri ori de a lua măsuri pentru a nu se mai repeta, doar că unele pot fi generate de parteneri care numai de asta se ţin şi atunci ei vor fi nevoiţi să intervină în acest sector. între 11 aprilie, după ora 20:40, şi 13 aprilie, dorinţă de a se relaxa alături de prieteni, de a se împăca cu unii dintre ei, de a face un schimb de impresii ori de a se dedica împreună unor activităţi culturale, umanitare, religioase, educative ori de divertisment. Venus se va afla în casa I a personalităţii şi de acolo îşi exercită efectul benefic asupra nativilor, în măsura în care îi va permite Jupiter, care se află în opoziţie şi-i atenuează forţa de impact. Se păstrează marcajul destul de obositor al celor trei planete ce traversează casa a Xll-a, dându-le Taurilor stări de nervozitate, agitaţie mentală, insomnie şi mici răbufniri temperamentale. Atenţie, chiar dacă în ţara noastră vor urma zile libere de sărbătoare, la tot ceea ce ţine de relaţiile parteneriale, contractuale sau de natură juridică şi procesuală. Acest context astral poate viza relaţiile de afaceri sau contractele ori procesele sau relaţiile conjugale. Risc de păcăleli, înşelătorii, minciuni, abuzuri sau presiuni morale.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI