Horoscop Urania 16-22 Februarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Februarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 7-13 Martie 2015

Postat de Urania Horoscop On 5 - March - 2015

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 7-13 Martie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 7-13 Martie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 7-13 Martie 2015. Taur Saptamana 7-13 Martie 2015

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 7-13 Martie 2015

Ca și în săptămânile trecute, casa prieteniilor sau a cunoștințelor utile pentru desfășurarea unor proiecte este plină de sugestii, multe dintre ele necesare pentru a atrage simpatia din partea unora.
Persoanele cu rang care s-au arătat indiferente, reci ori din cale afară de oficiale, frizând mai degrabă dezinteresul pentru cauza câte unui Taur, se pot îmblânzi, se pot încălzi și pot face o figură mai umană, mai îngăduitoare sau mai dispusă să acorde credit și o mână de ajutor unui nativ. Mercur le va fi, din 13 martie, un bun aliat pentru a aborda chestiuni delicate cu persoane mai puțin apropriate lor. Planetele care

tranzitează Berbecul sunt în continuare prezente pe casa a XII-a, cea despre care am vorbit în analiza săptămânii trecute, ca fiind una apăsătoare pentru sănătate. Latura stresantă se păstrează, drept care rămân valabile toate avertizările noastre cu privire la buna funcționare a organelor localizate în zona capului. În consecință, rămân valabile și toate îndemnurile noastre mai vechi de supraveghere a modului de viață, a medicației și, în ansamblu, a reacțiilor care, scăpate de sub control, pot provoca o înrăutățire a tabloului clinic deja marcat de o suferință mai veche. Într-o altă latură a existenței, în cazul unora, se acumulează fapte, mărturii și argumente pe care dușmanii intenționează să le folosească împotriva Taurilor într-o dispută, într-o competiție sau doar într-o rivalitate. Din păcate, acum, astrele lucrează în favoarea acelora. În ciuda eforturilor depuse, nu toate relațiile de familie decurg lin. Fiecare vrea altceva și procedează altfel decât i-ar conveni unui Taur.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Februarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 08.02.2019 Luna în Vărsător, de la 16:52 în Peşti. Ocupaţii creative, redecorare, contacte sociale - o zi plină, la capătul căreia ar fi bine să ne dăruim o baie caldă şi parfumată. Sfat culinar: legume.

8 februarie - John Ford, William Tecumseh Sherman, Jules Verne, Lyle Talbot, Freddie Blassie, Lana Turner, Audrey Meadows, Jack Lemmon, James Dean, John Williams, Ted Koppel, Nick Nolte, Robert Klein, Gary Coleman, Claudette Pace, Seth Green, David „Phoenix" Farrell, Josh Keaton, Richard Lemon Lander, Mary Steenburger.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI