Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 9-15 Mai 2015

Postat de Urania Horoscop On 7 - May - 2015

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 9-15 Mai 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 9-15 Mai 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 9-15 Mai 2015. Taur Saptamana 9-15 Mai 2015

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 9-15 Mai 2015

Pe 9 mai se poate înregistra o tendință de însingurare sau izolare de orice sursă emoțională. Între 10 și 12 mai, nativii din Taur se vor simți motivați și justificați să facă tot felul de gesturi vizibile, de a se face remarcați.
Unora tentativa le poate reuși dar sunt și destule riscuri: de a fi criticați, ironizați sau de a li se căuta cusururi în orice demers public și socio – profesional. Între 12 mai după-amiaza și 14 mai ei se pot replia în relațiile de prietenie ca un refugiu în relațiile comode, unde se simt în siguranță și de unde pot primi susținere ori îngăduință sau pentru a consolida relațiile nou apărute în câmpul lor existențial. Pentru asta vor fi tentați să facă o serie de gesturi de amabilitate despre care știu că vor avea darul de a stârni simpatia celor vizați. Nu este ceva condamnabil, nu se pune problema „cumpărării” bunăvoinței ci mai mult a sensibilizării unei persoane. Din tot felul de motive, între după-amiaza zilei de 14 mai și până pe 16 mai la prânz, Taurii vor „fierbe! Nu

se pot detașa cu gândul de o serie de conjuncturi care nu le-au fost propice dezvoltării unui plan sau de acele situații când ei nu au fost la înălțime ori nu au fost apreciați așa cum sperau. Începând cu 12 mai dimineața, Marte va intra în casa banilor și-i va împinge să facă tot felul de gesturi menite să rezolve o chestiune bănească. Vorbesc, se agită, fac demersuri, explică, cer. Total neindicată în acest sens, este însă ziua de 15 mai, cu o marjă de toleranță de o zi înainte și după acest reper, când pot sosi vești alarmante, dar mai ales când se poate consolida un refuz din partea unei persoane sau al unei instituții, epuizându-se astfel o direcție de evoluție bănească luată în calcul de nativ.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI