Horoscop Urania 19-25 Ianuarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Ianuarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 10-16 Septembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 8 - September - 2016

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 10-16 Septembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 10-16 Septembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 10-16 Septembrie 2016. Varsator 10-16 Septembrie 2016

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 10-16 Septembrie 2016

In prima parte a zilei de 10 septembrie (pana la ora 16), pe de o parte veselie, antren si entuziasm aratat de Varsatori fata de unii prieteni. Pentru niste zile vor cultiva chiar aceste intalniri unde se pot manifesta cu toate calitatile si inclinatiile lor. Cu timpul, se vor retrage din aceste forme de pierdere a timpului mai intai pentru ca nu vor mai avea bani de cheltuit, apoi pentru ca nu se mai simt la fel de bine ca inainte. De aceea, intre dupa-amiaza zilei de 10 septembrie si 12 septembrie, vor prefera sa ramana singuri, sa se ocupe de un hobby, sa-si puna ordine in ganduri, sa-si vada de sanatate. In acest rastimp, exuberanta de mai ieri se va risipi. Pe 13, 14 si in dimineata zilei de 15 septembrie (pana la ora 05:23′), Luna le va

tranzita semnul zodiacal natal, ceea ce va fi un bun prilej de a fi in forma buna cel putin mental, intelectual, creativ. Vor fi avantajati toti cei care desfasoara activitati ce presupun o abordare noua, originala, o viziune „proaspata” asupra lucrurilor. Cei maturi se vor lupta, in continuare, cu sicanele invidiosilor, rivalilor si a celor care ravnesc sa le ia locul. Soarele lor natal dimpreuna cu Luna in tranzit vor rezona armonios si interesant cu cei doi Benefici din casa ideilor inalte. E vremea celor ce vorbesc frumos, a liderilor de opinie, a scriitorilor, a ideologilor, a marturisitorilor de adevaruri esentiale.
Pentru cei tineri poate fi o perioada buna pentru descoperirea de sine, pentru manifestarea unui talent, pentru inceperea uceniciei pe langa un maestru. Intre 15 si 16 septembrie, evenimentele momentului, Luna Plina in Pesti si Eclipsa ii vor transforma, pe fondul acestei stari de entuziasm interior, in niste risipitori, in niste persoane care vor afirma ca „banii nu conteaza, conteaza ce faci cu ei”, purtandu-se ca atare, adica generos.


horoscop-lunar-septembrie-2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Ianuarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Miercuri, 23.01.2019 Luna în Balanţă. Purificarea cu ceai va face mi¬nuni cu interiorul organismului, dar şi cu aspec¬tul exterior: e bine să bem azi mult ceai verde sau de urzică. Sfat culinar: conopidă la cuptor.

23 ianuarie - Sir Francis Bacon, D.W. Griffith, Ann Sothern, Piper Laurie, Bill Bixby, Sam Cooke, Joseph Wambaugh, John Hurt, Steve Perry, Linda Blair, Michael Kelland Hutchence, Diane Lane, Willa Ford, Willi Baumeister, Francis Picabia, Robyn Richards, Elena Ghica {Dora D'lstria), Camelia Dăscălescu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI