Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 14-20 Iulie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 11-17 Aprilie 2015

Postat de Urania Horoscop On 9 - April - 2015

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 11-17 Aprilie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 11-17 Aprilie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 11-17 Aprilie 2015. Varsator 11-17 Aprilie 2015

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 11-17 Aprilie 2015

Poate că multor Vărsători nu le convine stresul în care îi ţine, de la un timp, combinaţia pe care Soarele lor natal o face cu Jupiter în Opoziţie.
Acum, trebuie să se resemneze: de nişte zile, în Taur, deci în cuadratură, îl au pe Marte. Din 15 aprilie, acesta nu va mai fi sigur ci, el va lucra alături de Marte, pe casa a IV-a. Unora le va strica liniştea şi armonia din familia de care aparţin prin grade de rudenie. Altora le va da de lucru cu privire la integritatea şi buna (sau proasta) funcţionare a gospodăriei. Alţii pot să nu-şi mai vadă capul de treburi dacă locuiesc la ţară ori au pământ pe care trebuie să-l îngrijească în această perioadă indiferent de natura culturii (cereale, viticultură, horticultură, sere, grădini, livezi, păduri). Preocuparea rămâne constantă şi intensă

până la jumătatea lunii mai a.c. Planeta Venus va intra pe 11 aprilie în casa a V-a, în semnul Gemenilor, zodie de Aer, convergentă cu natura semnului de Aer al Vărsătorului, care le va da, impulsuri pozitive legate de creativitate, imaginaţie artistică, inspiraţie, vocaţie literară, teatrală sau cinematografică, posibilitate de manifestare în faţa unui public. Între 13 şi14 aprilie ei ar trebui să fie în formă bună, mai ales din punct de vedere intelectual. Pe 17 şi 18 aprilie se pot „aprinde”, luându-se la harţă când cu unul, când cu altul, pentru fleacuri sau pur şi simplu din ambiţie. Poate că, în acele două zile, vor evita să facă drumuri. Iniţiative interesante, ingenioase cu rost domestic. Atenţie la litigiile de orice fel, în curs de desfăşurare, în perioada 17-18 aprilie: ele pot avea consecinţe patrimoniale.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Iulie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 16.07.2018 Luna în Săgetător. Azi ar trebui să fie ziua mer¬sului pe jos sau cel mult cu bicicleta. Lăsaţi ma¬şina acasă şi veţi proteja astfel aerul oraşului. Sfat culinar: vinete umplute cu carne tocată.

16 iulie - Dimitrie Anghel, Mary Baker Eddy, Roald Amundsen, Barbara Stanwyck, Ginger Rogers, Bess Myerson, Michael Flatley, Barry Sanders, Corey Feldman, Roald Egelbrekt Gravind Amundsen, Dumitru Dan, Mickey Rourke.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI