Horoscop Urania 16-22 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 11-17 Noiembrie 2017

Postat de Urania Horoscop On 10 - November - 2017

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 11-17 Noiembrie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 11-17 Noiembrie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 11-17 Noiembrie 2017. Varsator 11-17 Noiembrie 2017

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 11-17 Noiembrie 2017

Pe 11 noiembrie, nu evenimentele concrete vor da nota esenţială a momentului, ci interesul şi preocuparea ori chiar concentrarea pe chestiunile de “destin”, privitoare la “Sensul vieţii”
(Nodul Nord al Lunii), legat de relaţiile parteneriale şi la “Pedeapsa (sau suferinţa) în viaţă”, (Nodul Sud al Lunii) legat de evoluţia fiecărui nativ în parte. Nu toţi Vărsătorii vor fi angajaţi în aceste transformări, pe care specialiştii în esoterism le denumesc karmice. Ele vor fi amplificate şi vor căpăta o alură dramatică în cazul persoanelor aflate în preajma vârstei de 40-42 de ani care sunt nemulţumite de ce le-a oferit viaţa până acum sau de ceea ce au făcut ei pentru propriul lor destin, de unde şi întrebările răscolitoare. între 11 noiembrie, după ora 18:41, şi începutul zilei de 14 noiembrie, îndoieli şi nesiguranţă cu privire la felul în care ar trebui să rezolve o jenă financiară. între 14 noiembrie, după ora 1:26, şi dimineaţa zilei de 18

noiembrie: alt capitol de viaţă, alt motiv de stres, poate chiar de conflict exterior, născut din felul în care reacţionează un nativ la chestiunile ce ţin de meserie, de conştiinţă, de dialog public, de atitudine sau de angajare a responsabilităţii. Nota generală este de exprimare extravagantă, de comportament excentric, de reacţii contestate de public sau respinse de cunoscuţi. Intre 16 noiembrie, după ora 10:29, şi 17 noiembrie, perioadă trăită intens, ca un marş printre pericole şi provocări, presărat cu succese, cu retrageri strategice, dar şi cu înfrângeri. Vărsătorii pot avea parte de succes “prin umbră” sau de umbrire a succesului. Cei puternici pot învinge prin superioritatea mentală care le va permite specularea inteligentă a unui moment sau a unui context. în aceste momente, ar fi utilă consultarea cu un personaj matur (mai în vârstă decât nativul), cu o structură mentală şi sufletească stabilă, echilibrată şi cu o largă cunoaştere a vieţii.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.03.2019 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

15 martie - Andrew Jackson, Samuel „Lightnin"' Hopkins, Macdonald Carey, Harry James, Judd Hirsch, Phil Lesh, Sly Stone, Fabio, Mark Hoppus, Joe Hahn, Sean Biggerstaff, Caitlin Wachs.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI