Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 14-20 Iulie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 12-18 Decembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 10 - December - 2015

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 12-18 Decembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 12-18 Decembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 12-18 Decembrie 2015. Varsator 12-18 Decembrie 2015

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 12-18 Decembrie 2015

O constanta astrala a saptamanii viitoare o reprezinta, pentru Varsatori, subrezenia casei a X-a, legata de putere, autoritate, functie, imagine. Pe acest sector, riscurile se intensifica intre 14 si 16 decembrie. Pana atunci, se poate vorbi de o prima parte a zilei de 12 decembrie care ii impinge pe nativi sa legatura cu o serie de prieteni.
Motivele sunt multiple: au nevoie de o mana de ajutor de la o persoana onesta, au nevoie de o consultare

sau de un sfat venit de la un cunoscator in domeniu, au nevoie de sprijin moral, au nevoie de solidaritate umana dar toate acestea isi gasesc motivatia in tranzitele zilelor anterioare, cand Luna a strabatut casa a XI-a, lasand semnatura astrala a Lunii Noi in Sagetator.
Intre 12 si 14 decembrie (pana la ora 15), unii nativi se pot confrunta cu discrete stari organice legate de fiziologia aparatului osteo – articular, a pielii, a regimului mineralelor in organism. Starea psihica, fara a fi una proasta, nu debordeaza de veselie, ingandurarea putand sa se abata asupra lor, adesea.
Intre 14 decembrie dupa-amiaza si 16 decembrie (pana la ora 20), Luna se va afla in Varsator, zodia lor, si le va da aripi. Vor iesi din apatia zilelor trecute, se pot bucura de multe motive din viata lor, se vor insenina si nu vor mai vedea lucrurile doar in latura lor anevoioasa.
Acelasi tranzit insa – atentie!-, ii face sa minimalizeze sau chiar sa ignore o serie de adversitati si ipostaze dezavantajoase care se construiesc in preajma lor daca au succes, o imagine de aparat sau vreo functie de exercitat.
Intre 17 si 18 decembrie, Varsatorii pot face demersuri menite sa le imbunatateasca veniturile prin mici castiguri si avantaje. Tentativele altora, de mai mare amploare se vor lovi de o serie de piedici astrale.

horoscop-lunar-Decembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Iulie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 16.07.2018 Luna în Săgetător. Azi ar trebui să fie ziua mer¬sului pe jos sau cel mult cu bicicleta. Lăsaţi ma¬şina acasă şi veţi proteja astfel aerul oraşului. Sfat culinar: vinete umplute cu carne tocată.

16 iulie - Dimitrie Anghel, Mary Baker Eddy, Roald Amundsen, Barbara Stanwyck, Ginger Rogers, Bess Myerson, Michael Flatley, Barry Sanders, Corey Feldman, Roald Egelbrekt Gravind Amundsen, Dumitru Dan, Mickey Rourke.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI