Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 16-22 Mai 2015

Postat de Urania Horoscop On 14 - May - 2015

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 16-22 Mai 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 16-22 Mai 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 16-22 Mai 2015. Varsator 16-22 Mai 2015

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 16-22 Mai 2015

În afara faptului că se confruntă tot timpul cu influxurile puternice ale planetei Jupiter în tranzit prin casa a VII-a, s-ar putea spune că Vărsătorii o duc bine.
Prea multe lucruri nu li se întâmplă. Desigur, tranzitul jupiterian de care vorbeam nu e puțin lucru: el are menirea de a pune ordine în relațiile parteneriale, de afaceri, conjugale sau bazate de contractuale de colaborare și cooperare. Unele aspecte defectuoase din existența lor pot fi aduse în prim-plan iar rezolvarea lor îi poate pune într-o situație delicată sau, după caz și miză, de-a dreptul imposibilă, cum ar fi cazul zilelor de 17 și 18 mai când Luna, în tranzit prin casa „casei”, a gospodăriei sau a rudelor de sânge le poate da de furcă. Și, de parcă nu ar fi de ajuns contextul dificil, se mai instalează aici și faza de Lună Nouă, ca să dea semnale că ceva trebuie schimbat, că noul trebuie să-și facă loc fie în relații, fie în decizii, fie în documente. Dar lucrurile nu merg în totdeauna așa ușor; unele chestiuni puse acum pe „tapetul

existențial” pot dura chiar un an până se va epuiza. Pe 19 și 20 mai, pe casa a III-a a comunicării, drumurilor scurte dar și a școlarității, se petrec lucruri destul de importante. Mai întâi trece Luna ca o boare dând mesaje, fiori, presimți și răscolind doruri multe: de ducă, de călătorie; apoi, Mercur, în mișcare aparent retrogradă, îi va face pe unii să regrete ceva, să se întoarcă la un gând mai vechi, să reia o soluție abandonată, să învețe ceva nou, să reînnoade dialogul cu o persoană de care s-au înstrăinat. Pe 21 mai aici intră Soarele, dând acestei case, în mare armonie cu natura intrinsecă a zodiei Vărsător o forță și o vocație excepțională.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI