Horoscop Urania 23-29 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 16-22 Septembrie 2017

Postat de Urania Horoscop On 14 - September - 2017

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 16-22 Septembrie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 16-22 Septembrie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 16-22 Septembrie 2017. Varsator 16-22 Septembrie 2017

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 16-22 Septembrie 2017

In primele ore ale zilei de 16 septembrie, discrete stari proaste organice de natura digestiva sau osoasa. Intre 16 septembrie, dupa ora 04:09′, si dimineata zilei de 18 septembrie, impulsuri puternice pentru toti nativii de a se face remarcati, de a-si impune ideile, sugestiile ori vointa in fata cuiva (sot, partener de afaceri, de proiect) ori de a infrange rezistenta unui rival, dusman, competitor. Intre 18 septembrie, dupa ora 07:53′, si miezul zilei de 20 septembrie, influxurile celor trei planete care tranziteaza casa a VIII-a ii vor da nativului ratiune, logica, sange rece, bun simt, pragmatism pentru a putea cantari corect o situatie cu consecinte materiale/financiare, pentru a evalua riscurile si estima castigurile si a decide in consecinta.

Acest context astral se va imbogati, in ziua de 20 septembrie, dupa ora 04:16′, cu influxurile planetei Venus, care va intra in zodia Fecioarei, semn in care va ramane pana pe 14 octombrie a.c., oferindu-le nativilor, un culoar favorabil de actiune in planul beneficiilor rezultate din relatia cu alte persoane si institutii. Un moment aparte pot trai Varsatorii, in aceiasi zi, in preajma orei 09:30′, cand va avea loc faza de Luna Noua in Fecioara, ceea ce le poate provoca o intuitie, o limpezire a ideilor sau le poate revela o solutie practica. Intre 20 septembrie, dupa ora 13:06′, si seara zilei de 22 septembrie, Varsatorii pot fi cuceriti de lumea ideilor, de universul culturii, al artei, al spectacolelor, al destinderii spirituale superioare. Moment bun pentru intelectualii care scriu, elaboreaza lucrari stiintifice sau de cercetare. Din 22 septembrie, Luna va complica sectorul vietii sociale, al notorietatii si al succesului, introducand accente de invidie, de rivalitate, de disputa publica. La sfarsitul aceleiasi zile, Soarele va intra in zodia Balantei, dand casei a IX-a, pentru o luna, o vocatie speciala gandului, creatiei, inlesnind debutul in domenii de elita, afirmarea in medii academice.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 21.03.2019 Luna în Capricorn. Faceţi planuri noi de activitate. V-ar prinde foarte bine dacă aţi reduce, cel puţin astăzi, consumul de sare. Sfat culinar: supă de ţelină cu crutoane.

21 martie-Tiberiu Utan, Modest Mussorgsky,Timothy Dalton, Johann Sebastian Bach, Ayrton Senna da Silva, Gary Oldman, Matthew Broderick, Rosie O'Donnell.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI