Horoscop Urania 17-23 Noiembrie 2018

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Noiembrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 17-23 Decembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2016

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 17-23 Decembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 17-23 Decembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 17-23 Decembrie 2016. Varsator 17-23 Decembrie 2016

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 17-23 Decembrie 2016

Intre 17 si 18 decembrie (pana la ora 19:52′), situatii favorabile in orice demers partenerial. Ideile sau solutiile ori maniera de a rezolva o chestiune personala prin intermediul sau cu ajutorul unui colaborator, sot, coleg etc. Vor avea o nuanta originala, atipica, poate chiar usor incredibila.
Din seara zilei de 18 decembrie si pana in zorii zilei de 21 decembrie, axa celor doua case ale banilor, veniturilor si avantajelor materiale este solicitata mai ales in ipostaza banilor cistigati din munca proprie. Pentru ca din 19 decembrie, in acest sector isi va incepe tranzitul planeta Marte vor fi posibile, cateva saptamani de acum incolo, rezolvari amiabile, solutii blande, concesii sau gesturi de binefacere.
Intre 21 decembrie (dupa ora 04:40′) si 23 decembrie (pana la ora 16:33′), lumea reprezentarilor superioare despre lume si viata, despre credinta si valori fundamentale poate fi zdruncinata de evenimente

care se pot petrece in plan personal sau de ecoul unor evenimente exterioare care-i pun pe ganduri si-i fac sa se intrebe: „gresesc eu? trebuie sa ma schimb?”
Drumurile si calatoriile precum si scurtele deplasari pot lua o turnura aventuroasa, presarata cu intamplari iesite din comun, cu situatii inedite. Sunt de evitat luarile de cuvant, prestatiile publice si initiativele care se desfasoara intr-un context oficial, pentru ca predispozitia astrala va alimnenta spiritul nonconforist al nativilor.
Pe 21 decembrie Soarele va intra in casa lucrurilor nestiute si, de acolo, va introduce o nuanta de ordine, logica si ratiune in efortul nativilor de a patrunde tainele vietii lor sau semnificatia adevarata a evenimentelor. In restul zilei de 23 decembrie, posibile situatii incomode legate de felul in care trebuie sa-si exercite meseria sau sa decida in contul functiei si autoritatii lor publice.


Horoscop Lunar Decembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 17-23 Noiembrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 17.11.2018 Luna în Leu de la 1:56. Azi spatele este sensibil: faceţi puţină gimnastică, stretching şi evitaţi să ridicaţi greutăţi. Sucul de fructe ne face bine. Sfat culinar: spaghete cu ton.

17 ianuarie - Radu Theodoru, Benjamin Franklin, Mack Sennett, Al Capone, Betty White, Eartha Kitt, Vidal Sassoon, James Earl Jones, Shari Lewis, Maury Povich, Muhammad Ali, Susanna Hoffs, Jim Carrey, Kid Rock, Yvonne Zima, Don Pedro Calderon, Jacques Francois Blondel, Anne Bronte, Anton Naum, August Weismann, Anton Pavlovici Cehov.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI