Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 17-23 Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 15 - January - 2015

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 17-23 Ianuarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 17-23 Ianuarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 17-23 Ianuarie 2015. Varsator 17-23 Ianuarie 2015

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 17-23 Ianuarie 2015

Ce mai freamăt, ce mai zgomot! Soarele va deveni principalul dvs. aliat din 20 ianuarie când va începe să vă tranziteze semnul zodiacal natal.
Doar că Micul Benefic, în Vărsător, se va afla în opoziţie cu Marele Benefic, Jupiter, poziţionat în Leu şi asta va aduce ghinioane (mai mari sau mai mici, blocaje, soluţii personale imposibil de activat), discrepanţe în relaţiile parteneriale, mai ales cu persoane oficiale, puternice sau superioare dvs. din indiferent ce motiv (bani, funcţie, vârstă, autoritate, poziţie socială, vocaţie profesională). De aceea, este bine să nu vă puneţi

rău cu ei, contracarndu-i sau iritându-i printr-o atitudine ostilă, de frondă sau de contestare. Nici relaţiile conjugale nu sunt ferite de conflicte, mai ales în cuplurile în care nu s-a stabilit “cine e şeful”, unde se dă lupta pentru “putere domestică” sau unde, în mod fatal, partenerul face parte din zodia Leului. Acuzaţii şi abuzuri se pot îndrepta, în continuare, asupra unor nativi (aspectul nu e nou, a primit doar “întăriri” astrale). Din 23 ianuarie, Mercur, care se ală în semnul dvs. natal, intră în mişcare aparent retrogradă şi vă priveşte direct şi personal, pentru că pune într-o cumpănă dificilă dorinţa de a vă exprima, de a comunica cu nevoia de a analiza, de a tăcea şi de a se abţine. Măcar până pe 11 februarie. Lună Nouă vă aparţine. Este Lună Nouă în Vărsător, care are o semnificaţie fără echivoc: deschideţi capitole de viaţă pentru o lună sau un an. După 22 ianuarie sunt numeroase motivele pentru că mintea să vă stea numai la bani. Nu intraţi în combinaţii dubioase, nu recurgeţi la artificii financiare. 19-22 ianuarie, zile de risc pentru speculaţii financiare.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-1 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.02.2018 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

22 februarie - Julie Walters, Tudor Mu$atescu, Grigore Alexandrescu, George Washington, Lordul Baden-Powell, Lady Baden-Powell, Luis Bunuel, Sheldon Leonard, Robert Young, John Mills, Robert Wadlow, Edward M. Kennedy, Dan Millman, Julius „Dr. J"Erving, Steve„Crocodile Hunter" Irwin, Brad Nowell, Jeri Ryan, Lea Salonga, Michael Chang, Drew Barrymore, Jen Frost, Kazimir Malevici, Miko Hughes, Kyle MacLachian.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI