Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 17-23 Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 15 - January - 2015

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 17-23 Ianuarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 17-23 Ianuarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 17-23 Ianuarie 2015. Varsator 17-23 Ianuarie 2015

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 17-23 Ianuarie 2015

Ce mai freamăt, ce mai zgomot! Soarele va deveni principalul dvs. aliat din 20 ianuarie când va începe să vă tranziteze semnul zodiacal natal.
Doar că Micul Benefic, în Vărsător, se va afla în opoziţie cu Marele Benefic, Jupiter, poziţionat în Leu şi asta va aduce ghinioane (mai mari sau mai mici, blocaje, soluţii personale imposibil de activat), discrepanţe în relaţiile parteneriale, mai ales cu persoane oficiale, puternice sau superioare dvs. din indiferent ce motiv (bani, funcţie, vârstă, autoritate, poziţie socială, vocaţie profesională). De aceea, este bine să nu vă puneţi

rău cu ei, contracarndu-i sau iritându-i printr-o atitudine ostilă, de frondă sau de contestare. Nici relaţiile conjugale nu sunt ferite de conflicte, mai ales în cuplurile în care nu s-a stabilit “cine e şeful”, unde se dă lupta pentru “putere domestică” sau unde, în mod fatal, partenerul face parte din zodia Leului. Acuzaţii şi abuzuri se pot îndrepta, în continuare, asupra unor nativi (aspectul nu e nou, a primit doar “întăriri” astrale). Din 23 ianuarie, Mercur, care se ală în semnul dvs. natal, intră în mişcare aparent retrogradă şi vă priveşte direct şi personal, pentru că pune într-o cumpănă dificilă dorinţa de a vă exprima, de a comunica cu nevoia de a analiza, de a tăcea şi de a se abţine. Măcar până pe 11 februarie. Lună Nouă vă aparţine. Este Lună Nouă în Vărsător, care are o semnificaţie fără echivoc: deschideţi capitole de viaţă pentru o lună sau un an. După 22 ianuarie sunt numeroase motivele pentru că mintea să vă stea numai la bani. Nu intraţi în combinaţii dubioase, nu recurgeţi la artificii financiare. 19-22 ianuarie, zile de risc pentru speculaţii financiare.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI