Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Iulie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 2-8 Ianuarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 30 - December - 2015

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 2-8 IANUARIE 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 2-8 IANUARIE 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 2-8 IANUARIE 2016. Varsator 2-8 IANUARIE 2016

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 2-8 IANUARIE 2016

Intre 2 si 3 ianuarie, Varsatorii se pot confrunta cu stari de spirit trecatoare, marcate de nemultumire, ganduri ciudate, idei razlete care nu sunt in concordanta cu realitatea, de cele mai multe ori, ele fiind rodul unor perceptii deformate. De aceea, perioada nu este indicata pentru a face planuri si a adopta atitudini care sa fie puse in practica, in viitor.
Pe 2 ianuarie, Mercur va intra in Varsator, respectiv in casa I a acestor nativi, si le va da, pentru sase zile, impulsuri bune intr-un plan al preocuparilor intelectuale.

Totusi, acest aspect favorabil „in principiu”, va fi viciat, din 3 ianuarie dupa-amiaza, de Marte care va intra in Scorpion, in casa a X-a, realizand o cuadratura dificila menita sa complice procesele mentale.
De aici, riscul intre 3 si 8 ianuarie, al unor reactii bruste, al unor clipe – fie ele si trecatoare!- de manie sau al escaladarii unor conflicte nascute dintr-un neaos „chef de cearta”. Acest aspect delicat inceteaza in seara zilei de 8 ianuarie prin revenirea planetei Mercur in Capricorn, pe fondul intrarii planetei in miscare aparent retrograda.
In mod special, intre 4 si 6 ianuarie dimineata, ipostazele de mai sus ar putea fi diversificate sau, de la caz la caz, intensificate de tranzitul Lunii prin Scorpion.
Intre 6 si 8 ianuarie (pana la ora 18) sunt favorizate relatiile cu prietenii, partenerii de activitati si preocupari comune menite sa le aduca implinire sau satisfactie personala.
Socializarea este la cote maxime ca provocare dar si ca disponibilitate interioara dar, mai tarziu, ei vor ajunge la concluzia ca distractia…costa.
Din 8 ianuarie dupa-amiaza, pe fondul prezentei Lunii in Capricorn dar si a revenirii lui Mercur in aceasta zodie, se va instala o binevenita reticenta si prudenta in tot ceea ce gandesc, traiesc sau decid Varsatorii.

horoscop-lunar-Decembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

1 Comentriu to “Horoscop Urania Varsator 2-8 Ianuarie 2016”

  1. Sorin Rusoaia says:

    Buna ziua,

    La multi ani! Pe acest an si multa sanatate
    Acest horoscop este cel mai apropiat de adevar pt mine
    Va multumesc

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 21-27 Iulie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 21.07.2018 Luna în Scorpion. Cine are curajul să se desprindă de confortul sărbătorii are şanse să reintre rapid în formă: începeţi ziua cu duşuri alternante, calde-reci. Sfat culinar: salată verde.

21 iulie - Corneliu Leu, loana Diaconescu, Ion Biberi, Simi-on Barnutiu, Ernest Hemingway, Marshall McLuhan, Isaac Stern, Kay Starr, Don Knotts, Norman Jewison, Kenneth Starr, Cat Stevens, Robin Williams, Jon Lovitz, Josh Hartnett, Lovis Corinth. Hatty Jones, Gustavo Bermudes, Lisa Nicole Carson.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI