Horoscop Urania 23-29 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 23-29 Ianuarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 21 - January - 2016

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 23-29 Ianuarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 23-29 Ianuarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2016. Varsator 23-29 Ianuarie 2016

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2016

Zodie implicata, prin prezenta Soarelui in Varsator, la constructia fazei de Luna Plina in Leu, care, secundar, ii priveste si pe ei. De aceea, impactul pe care il va avea aceasta etapa este importanta si relevanta pentru multe aspecte de viata personala sau publica.
Putem anticipa ca, dupa o zi (23 ianuarie), marcata de harnicie, rabdare si eficienta la locul de munca sau intr-un alt context de activitate si dupa o serie de preocupari legate de starea de sanatate si conditia lor fizica, Varsatorii vor intra in scena, pe 24 si 25 ianuarie.

Unul dintre sectoarele supuse transformarilor in aceste zile este cel al relatiilor parteneriale de toate felurile dar, atentie!, acelasi context astral, poate sta si la baza unuia sau mai multor conflicte (dusmanii, invidii, gelozii, conflicte de interese, lupte pentru putere, pentru autoritate sau pentru avantaje) a caror amprenta se va prelungi pana la anul viitor, pe vremea asta, cand, o noua faza de Luna Plina in Leu va incheia etapa deschisa pe 24 ianuarie a.c.
Alt domeniu vizat de Luna Plina este statutul public, exercitarea profesiei, valorificarea superioara a meseriei ori a virtutilor si calitatilor cu miza mare care in prezent sunt supuse unei „corodari” continue sau unei subminari discrete dar eficiente.
Aceasta ipostaza din urma va dura, cu unele momente de acalmie urmate de altele, de intensificare, pana la inceputul lunii august. Nu lasati lucrurile la voia intamplarii, nu ridicati din umeri ca si cum nu ati avea ce face, nu acceptati postura (nespecifica zodiei, de altfel!) de victime ale sortii.
Chestiunile materiale, avantajele, serviciile sau banii se pun, cu intensitate diferita, intre 26 si 28 ianuarie. Pe 29 ianuarie, va trec prin minte niste idei dar nu din cele bune sau utile. Uitati de ele, repede. Perioada lipsita de suplete, care poate induce nativilor o stare accentuata de irascibilitate.

Horoscop URANIA 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 23.023.2019 Luna în Scorpion. Astăzi toată lumea este iras¬cibilă şi chiar tinde să devină agresivă. Evitaţi posibilele conflicte şi găsiţi-vă o ocupaţie solita¬ră. Sfat culinar: spanac cu ochiuri.

23 martie - Pierre Simon de Laplace, Ovid Densusjanu, A.D. Xenopol, Joan Crawford, Akira Kurosawa, Wernher Von Braun, Juan Gris, Doctor Watson, Roger Bannister, Chaka Khan, Francesco Clemente, Keri Russell.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI