Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 14-20 Iulie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 23-29 Mai 2015

Postat de Urania Horoscop On 21 - May - 2015

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 23-29 Mai 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 23-29 Mai 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 23-29 Mai 2015. Varsator 23-29 Mai 2015

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 23-29 Mai 2015

Ar face orice să se plimbe, să vorbească, să călătorească, să facă fotografii sau filmulețe cu al căror meșteșug să se laude apoi. Vor să se ducă la spectacole, să se joace în parc, să facă sport, să se țină de glume. Nici să învețe nu prea le arde celor tineri care au impresia că sunt pedepsiți să stea în casă și să citească, drept care se enervează din orice și caută, la tot pasul, o soluție „inteligentă” să evadeze.
Dacă cei tineri vor avea în curând un examen este indicat ca părinții să-i susțină discret, să-i ajute dar să nu-i pedepsească pentru că vor obține contrariul, copiii lor vor intra, în semn de protest, în „grevă”. Adulții pot avea o victorie într-o chestiune ce ține de negociere ca efect al unei atitudini radicale, aceea de a pune piciorul în prag atunci când e vorba de afaceri și colaborări ori clauze ale unui contract.
Neindicată este însă aceiași tactică în relațiile conjugale unde ei nu vor putea arăta „cine e șeful în casă”, atitudinea lor fiind tratată ca o excentrică formă de manifestare a personalității, ca o toană etc.-între 23 și

215 mai dimineața. 26 și 27 mai sunt zile în care spiritul practic sau interesul material le va acapara gândurile, mobilizându-le toate resursele mentale pentru a descurca o chestiune bănească. Între 28 și 29 mai au mai multă inspirație decât în perioada anterioară, când ideile lor bune sau ciocnit de indiferența unora și altora. Doar că, acum, inspirația privește o activitate intelectuală și, implicit, o soluție, tot de moment.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!
S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Iulie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 16.07.2018 Luna în Săgetător. Azi ar trebui să fie ziua mer¬sului pe jos sau cel mult cu bicicleta. Lăsaţi ma¬şina acasă şi veţi proteja astfel aerul oraşului. Sfat culinar: vinete umplute cu carne tocată.

16 iulie - Dimitrie Anghel, Mary Baker Eddy, Roald Amundsen, Barbara Stanwyck, Ginger Rogers, Bess Myerson, Michael Flatley, Barry Sanders, Corey Feldman, Roald Egelbrekt Gravind Amundsen, Dumitru Dan, Mickey Rourke.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI