Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 24-30 Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 22 - January - 2015

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 24-30 Ianuarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 24-30 Ianuarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 24-30 Ianuarie 2015. Varsator 24-30 Ianuarie 2015

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 24-30 Ianuarie 2015

În general, dar și în particular, săptămâna viitoare se anunță antipatică pentru nativii din Vărsător. Au parte de enervări și provocări la tot pasul, din cele mai diverse sectoare ale existenței lor. Firește, nu toate se vor manifesta.
În funcție de vârstă, poziție socială, meserie, logică a lucrurilor, unora li se pot activa unele aspecte astrale mai puternic decât în cazul altora. Totuși, ziua de 30 ianuarie rămâne un domeniu al surprizelor, al blocajului în fața unor informații care îi privesc direct pe ei sau pe cei apropiați. Unele evenimente

personale se vor reflecta și în viața de cuplu, unde furtunile, chiar dacă scurte, nu sunt deloc simplu de gestionat. În cazul Vărsătorilor care au un Ascendent în Leu situația devine de-a dreptul dramatică. Nici nu mai știi ce este mai puternic în acele izbucniri: marcajul de Vărsător sau cel de Leu, cert este spectacolul. Pe 27 și 28 ianuarie pot intra în joc alte relații de familie. Zilele de 29 și 30 ianuarie, când Luna tranzitează casa a V-a, nu par a fi speciale prin satisfacții sau realizări. Cred că forma cea mai simplă și mai directă de consumare a acestor vibrații este discuția, cuvântul, schimbul de impresii, întâlnirile fugare. E de subliniat că în aceste zile sentimentele, impresiile și senzațiile personale se caracterizează prin superficialitate, inconsecvență sau lipsă de substanță și motivație reală. Cei tineri și unele femei pot fi afectate de acest tranzit care îi transformă în niște ființe instabile, aparent neserioase, capricioase, răsfățate, dificile. Pe 29 ianuarie, unii pot fi puși la punct de persoane mai în vârstă sau cu legitimitate (părinți, profesori, șefi), pot fi avertizați în dorința acelora de a-i aduce pe drumul cel bun.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-1 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.02.2018 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

22 februarie - Julie Walters, Tudor Mu$atescu, Grigore Alexandrescu, George Washington, Lordul Baden-Powell, Lady Baden-Powell, Luis Bunuel, Sheldon Leonard, Robert Young, John Mills, Robert Wadlow, Edward M. Kennedy, Dan Millman, Julius „Dr. J"Erving, Steve„Crocodile Hunter" Irwin, Brad Nowell, Jeri Ryan, Lea Salonga, Michael Chang, Drew Barrymore, Jen Frost, Kazimir Malevici, Miko Hughes, Kyle MacLachian.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI