Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 26-2 Octombrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 24 - September - 2015

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 26-2 Octombrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 26-2 Octombrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 26-2 Octombrie 2015. Varsator 26-2 Octombrie 2015

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 26-2 Octombrie 2015

Pe 26 si 27 septembrie, vechea (sau vesnica) problema a banilor revine in actualitate. Marte, de curand intrat in casa a VIII-a, respectiv in Fecioara, semn al administratiei si al „hartiilor” oficiale, aduce o nota in plus de urgenta sau de stres, unui aspect conturat cu niste saptamani in urma, prin intrarea in acest locas a planetei Jupiter.
Pe 28 si 29 septembrie, Luna Plina contribuie – si nu intr-un mod fericit!– la amplificarea conflictelor si la izbucnirile mai putin controlate ale acestor nativi. Unii se revolta, altii se incapataneaza; unii se ambitioneaza sa demonstreze cuiva ca au dreptate sau cat de legitim e cine stie ce gest de-al lor, altii fac doar pe interesantii. Nu sunt indicate, mai ales pe 28 septembrie, deplasarile. Risc de conflicte cu prilejul unor scurte calatorii ori chiar in banalul trafic cotidian. Zile neindicate pentru a se sustine examene, probe

practice. La un nivel superior, persoanele cu functii de raspundere, persoanele publice, profesorii, reprezentantii unor institutii de prim-rang, este bine sa-si dramuiasca si sa-si cenzureze particularitatile de exprimare si limbaj, precum si continutul unor afirmatii. Pe 30 septembrie si 1 octombrie contextul astral este mult domolit. Pe 2 octombrie sunt avantajati artistii, actorii, cei ce lucreaza in mass-media, etc. Exprimarea lor verbala sau in scris, precum si interpretarea va fi nuantata, expresiva, intuitiva. Benefica este si, tocmai de aceea, ar trebui speculata, prezenta planetei Venus, in casa a VII-a, unde, pe acest fond astral convenabil, se poate sustine cu succes o clauza dintr-un contract sau se poate pune baza unei colaborari fructuoase ori se poate stinge un conflict, realizandu-se o intelegere prin intermediul unei medieri inteligente ori al unei interventii salutare. 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI