Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 27-02 Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 26 - December - 2014

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 27-02 Ianuarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 27-02 Ianuarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 27-02 Ianuarie 2015. Varsator 27-02 Ianuarie 2015

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 27-02 Ianuarie 2015

Pentru unii, în surdină, se ridică tot felul de întrebări legate de starea lor de sănătatea. Unii ascultă cu multă atenţie organismul, simţind parcă nişte mesaje discrete pe care acestea le trimite. Alţii îşi fac o serie de griji cu privire la o terapie ce trebuie acceptată, la un procedeu ce trebuie urmat şi asupra căruia nu sunt edificaţi.
Au nevoie de un sfat, de informaţii, de limpezirea situaţiei, ceea ce pentru moment nu este posibil. Unii n-au motive de sănătate pentru a fi posomorâţi dar totul îi deprimă: iată, Soarele nu se mai vede pe cer,

ba ninge, ba nu ninge şi, în general, ori de câte ori îl cheamă pe îngerul lor păzitor acestea este ocupat sau supărat pe ei.
Rămaşi pe cont propriu, în preajma zilei de 2 ianuarie 2015, ei procedează în viaţă şi în destin pe principiul „primejdia o caut şi o isc”- Tudor Arghezi, Psalm1. De aceea, ei şi partenerii lor, ei şi colaboratorii, ei şi duşmanii, ei şi contractele, ei şi justiţia, ei şi puterea toate sunt un motiv bun să se încaiere pentru a demonstra cine sunt.
Dacă între 31 decembrie 2015 şi 1 ianuarie 2015 ştiu precis cine le strică feng shui-ul : familia – credeţi că se vor abţine ?! Pe 2 şi 3 ianuarie vor da iama în grupul lor de prieteni. Intenţia e bună: vor să petreacă – credeţi că vor reuşi?!
Într-o altă direcţie de viaţă este indicat să nu promită că fac donaţii, cadouri, transferuri de bunuri, că lasă moştenire, că fac un testament, etc. Cândva, mai târziu nu va fi vorba doar de o deziluzie umană.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI