Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 30-5 Iunie 2015

Postat de Urania Horoscop On 28 - May - 2015

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 30-5 Iunie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 30-5 Iunie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 30-5 Iunie 2015. Varsator 30-5 Iunie 2015

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 30-5 Iunie 2015

Cele mai multe evenimente, stări de spirit, gânduri și decizii provin, în perioada 30 mai – 1 iunie, de la tranzitele planetelor prin Gemeni, respectiv prin casa a V-a a cerului astral al Vărsătorilor.
Aceștia pot avea satisfacții multiple, în funcție de vârstă, pregătire profesională, talente și înzestrări personale legate de creativitate, artă, creație, comunicare. Este un moment favorabil spectacolului de sine dar și al afirmării prin intermediul unor forme organizate, elaborate de exprimare a unei însușiri, a unei concepții estetice, a unei ideologici sau fie și numai al unui crez. Vărsătorii pot vorbi frumos, interesant sau convingător, pot scrie lucruri care să stârnească curiozitatea sau admirația. Pot face aceste lucruri întreaga săptămână, cu un potențial în plus pe 30 mai (când conotația este una elitistă, academică, de ținută) și pe 2 și 3 iunie, cu mențiunea că pe 2 iunie, producându-se faza de Lună Plină, chiar pe acest sector despre care vorbim, este de așteptat ca, pentru unii, acest momentul astral să le aducă un succes răsunător, să le permită o afirmare de excepție sau o formă maximă din punct de vedere intelectual, interpretativ, creativ. În altă ordine de idei, este un moment favorabil dragostei, emoțiilor, stărilor febrile în care spiritul dar și trupul este aprins de dorințe, de

elanuri dar și de proiecte ori de un mare entuziasm. Atenție, nu hotărâți să vă căsătoriți chiar pe Lună Plină! Acest moment de dilatare sentimentală va fi urmat de o decepție sau de o tristă trezire la realitate. O mostră din această revenire cu picioarele pe pământ se poate produce chiar mai repede decât credeți sau decât v-ați dori, adică pe 4, 5 sau 6 iunie dimineața.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI