Horoscop Urania 16-22 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 5-11 Septembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 3 - September - 2015

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 5-11 Septembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 5-11 Septembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 5-11 Septembrie 2015. Varsator 5-11 Septembrie 2015

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 5-11 Septembrie 2015

Varsatorii vor fi tentati, intre 5 si 6 septembrie, sa faca toate „nebuniile” ca sa se distreze. Iar daca sunt tineri, atunci petrecerea capata proportii considerabile.
Fac numai ce le trece prin minte, vor sa-si puna in aplicare toate dorintele neimplinite pana acum, vor sa guste din toate placerile vietii si nimic nu e de ajuns ori prea mult fata de dorinta lor navalnica de a simti ca traiesc intens, palpitant. Bine ar fi sa lase, totusi, loc autocontrolului si puterii de stapanire. Un factor in plus care intensifica acest factor de risc astral este daca nativii se afla in strainatate, unde li pare ca totul e permis si ca nu-i vede nimeni ca sa-i judece. Intre 7 si 9 septembrie dimineata, unii pot avea diferite stari de rau organic, digestiv, legat de regimul zaharului. Sunt vizati cei alergici, cei cu probleme metabolice, gastrice, neuro – vegetative. Pe o alta directie de viata, se acumuleaza niste ingrijorari legate de locul de munca ori, viitoarele masuri restrictive deja anuntate, sunt de natura sa-i alarmeze peste masura. Intre 9 si 11 septembrie dimineata, probleme parteneriale cunosc o efervescenta sporita. Multe lucruri pot fi rezolvate acum, daca nu se fac greseli.

E nevoie de diplomatie, masura si buna informare, pentru a duce la bun sfarsit o negociere, un dialog ce vizeaza stabilirea unei colaborari, finalizarea detaliilor intr-un contract. Dinamic, activ si oarecum surprinzator poate fi contextul astral in aceasta perioada atunci cand e vorba de evolutia unui proces sau a unui conflict aflat in mediere. Evitati, totusi, sa ajungeti cu discutiile pe 11 septembrie cand o intorsatura de situatie poate strica totul. Dupa-amiaza zilei de 11 este legata, pentru unii, de bani si bunuri materiale ce trebuie administrate eficient si corect.Horoscop Lunar Septembrie 2015
 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.03.2019 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

15 martie - Andrew Jackson, Samuel „Lightnin"' Hopkins, Macdonald Carey, Harry James, Judd Hirsch, Phil Lesh, Sly Stone, Fabio, Mark Hoppus, Joe Hahn, Sean Biggerstaff, Caitlin Wachs.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI