Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 7-13 Martie 2015

Postat de Urania Horoscop On 5 - March - 2015

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 7-13 Martie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 7-13 Martie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 7-13 Martie 2015. Varsator 7-13 Martie 2015

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 7-13 Martie 2015

Lung și frumos, până la urmă, traseul planetei Mercur din acest an pentru nativii din Vărsător, care au avut parte de deliciile intelectuale și mentale patronate de micul locotenent al Soarelui, timp de două luni și jumătate.
Pe 13 martie vor trebui să se despartă de el. Mercur va intra în Pești, în casa lor a II-a, cea care sperăm să le aducă bani din muncă proprie sau dintr-o a doua, ori chiar o a treia activitate prestată de ei, alături de exercitarea profesiei de bază retribuită prin salariu. Mai ales cei talentați pot primi onorarii, drepturi de

autor, comisioane din diferite activități prestate mai de mult, pot negocia sau chiar încheia acorduri de principiu pentru a desfășura o serie de munci plătite în cele mai diferite chipuri, altele decât o retribuție lunară. Doar că nu vor trece la treabă imediat. Vor discuta, vor stabili niște condiții-cadru generale și vor începe activitatea propriu-zis peste câteva săptămâni. Odată intrat în casa a II-a, Mercur va interacționa cu planete din pești, permițând acestor influxuri să funcționeze pentru unii nativi într-un chip senzațional, provocând câștiguri și înlesnind venituri de unde cu gândul nu gândeau. Foarte dinamică vibrația casei a III-a, care îi poate pune în dificultate, uneori, pe Vărsători. Acești buni vorbitori, ființe ce reacționează prompt, spontani și inventivi, angajându-se voioși în tot felul de activități, sunt acum în fața unei inflații de provocări în care nici chiar geniul lor descurcăreț și inventiv nu le mai poate fi, în totalitate, de folos.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 13-19 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 08.10.2018 Luna în Rac. Azi Luna se joacă dezinvolt cu dispoziţia noastră: ne aruncă din râs în lacrimi. Ca să evităm asta, medităm, facem yoga şi stăm departe de lume. Sfat culinar: peşte.

8 octombrie - George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andriţoiu, Rona Barrett, Paul Hogan, Jesse Jackson, Matt Damon, Chevy Chase, R.L. Stine, Sigourney Weaver, Stephanie Zimbalis, Kirk Alyn, Branislav Nusici, Juan Domingo Peron, A.D.F.Siniavski (Abraham Terţ).

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI