Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Peşti Septembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Peşti / Septembrie 2012

Avantaje planetare.

Planeta Jupiter va intra în Gemeni, casa a patra, pe 11 iunie. în următoarele douăsprezece luni norocul va da târcoale vieţii casnice şi de familie şi vă va crea multe amintiri fericite ale unor momente speciale petrecute cu cei dragi şi cu prietenii apropiaţi. în luna aceasta Jupiter vă acordă inspiraţie şi optimism pentru viitor, prin cuvintele înţelepte ale unei persoane apropiate.
Relaţii. Planeta Venus va călători retrograd până pe 28 iunie, dată înaintea căreia poate provoca dezacorduri cu membri ai familiei. Acestea vor fi însă mai degrabă ca urmare a percepţiei dumneavoastră decât a realităţii. Ascultaţi cu atenţie vorbele altora, care pot conţine mai mult adevăr şi onestitate decât aţi fi iniţial dispus să acceptaţi. Spre sfârşitul lunii iunie, planeta Mercur din Rac favorizează evenimente sociale necostisitoare.

Bani şi succes.

Luna plină din Săgetător, casa a zecea, de pe 4 iunie, ar putea declanşa un conflict cu un şef, cu un coleg ori cu partenerul de afaceri sau de viaţă. Rămâneţi mai retras, feriţi-vă de subiecte controversate şi nu vă lăsaţi dominat de pornirile temperamentale. în înflăcărarea de moment ar putea fi foarte uşor – chiar şi pentru dumneavoastră – să spuneţi ori să faceţi ceva ce să regretaţi ulterior.

Turbulenţe planetare.

Ziua de 24 iunie marchează data primei cuadraturi dintre Uranus şi Pluton de anul acesta. (A doua este pe 19 septembrie.) Cu energia venind dinspre Berbec şi Capricorn, casele a doua şi a unsprezecea, banii vor fi un element esenţial. Aspectul poate de asemenea să implice un prieten, reducerea venitului sau o datorie. în orice caz, nu este luna recomandată pentru achiziţii majore sau orice altceva cu excepţia necesităţilor. Economisiţi ce puteţi.
Zile favorabile: 1,2, 9, 14, 15, 16, 19,21, 25

< Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Peşti / Septembrie 2012

Ce înseamnă pentru Pesti eclipsele din 2012 !? Citeste AICI!!!

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 20.04.2019 Luna în Scorpion de la 6:02. începeţi ziua cu duşuri alternante calde-reci şi înlocuiţi o mare parte din cafea cu ceai de plante. Sfat culinar: paste cu ciuperci.

20 aprilie - Adrian Maniu, Joan Miro, Frantz Johannes Bulhardt, Adolf Hitler, Harold Lloyd, Joan Miro, Lionel Hampton, Nina Foch, Ryan O'Neal, Jessica Lange, Clint Howard, Don Mattingly, Carmen Electra, Joey Lawrence.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI