Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-2 Iunie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-2 Iunie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Taur Decembrie 2011

Postat de Urania Horoscop On 1 - December - 2011

Venus vă e aliată, noroc în dragoste
După un an agitat aţi merita o vacanţă prelungită – măcar decembrie să fie mai lejer, nu? Ei bine, nu. Marte în Fecioară accelerează ritmul (e doar începutul, tendinţa va fi prezentă până pe 3 iulie anul viitor); că veţi avea enorm de multe de făcut la serviciu. O mulţime de oameni vor să vă vadă şi să vă asculte, indiferent că spusele dvs. sunt de bine sau de rău. Un avantaj: aceia dintre dvs. implicaţi în litigii ar trebui să aibă câştig de cauză în decembrie. Şi încă unul: Venus vă promite o trecere de vis în 2012 alături de persoana iubită…
Cariera si activităţi
■ Deşi nu este cel mai activ sector al temei dumneavoastră generale în decembrie, prezenţa lui Marte în Fecioară e de natură să accelereze ritmul şi să vă aducă însărcinări profesionale suplimentare, în fapt, se poate spune că Universul vă pregăteşte pentru perioada de apogeu pe plan profesional care va fi luna viitoare. Uranus, astrul carierei Taurilor, care a avut o mişcare aparent retrogradă în ultimele luni, redevine direct pe 10 decembrie, aducând mai multă luciditate şi limpezime de gândire şi perspectivă în profesie, mai mult interes. Ştiţi acum unde vreţi să ajungeţi, ce doriţi să obţineţi şi cum să reuşiţi, iar progresul devine concret. Mai mult, Venus, Micul Benefic al zodiacului, traversează Mijlocul Cerului din horoscopul Taurilor după 21, semn de promovare, elevare, onoruri, aprecieri, dar şi mai multe responsabilităţi. Aveţi situaţia sub control, vă simţiţi deasupra tuturor şi chiar dacă nu va dura mult, senzaţia e plăcută.

■ în cuplu e mult mai bine decât luna trecută, dar nu e vorba atât de romantism, cat de rutină şi de luptă comună pentru aceleaşi scopuri. Generozitatea financiară a partenerului pare să conteze acum mai mult şi nu vă va dezamăgi. Persoana iubită traversează o perioadă de prosperitate, planeta banilor săi îşi reia mişcarea directă pe 25, iar asta îmbunătăţeşte şi mai mult lucrurile. Aveţi posibilitatea să vă cumpăraţi lucruri fine, scumpe, atât de pe placul Taurilor, astfel că sunt create toate premisele unul Revelion pe gustul dvs. Pentru cei singuri, Marte în casa a V-a promite emoţii puternice, dar şi câteva perturbări, pentru că ceea ce se poate întâmpla e în contradicţie cu firea dvs. îndrăgostită de ordine şi stabilitate. La serviciu, la o petrecere, practic în orice moment şi în orice împrejurare dragostea vă poate prinde în mreje. Dacă începeţi acum o relaţie, aceasta va fi dominată de senzualitate -un cadou perfect de Anul Nou!
Câştiguri Financiare
Planeta banilor din horoscopul taurilor îşi reia mişcarea directă pe 14 – vă reco
mandăm să vă faceţi cumpărăturile pentru sărbători după această dată, căci veţi fi mai realişti, veţi face alegeri mai bune şi nu veţi cheltui peste măsură. Astrul banilor rămâne în casa a Vlll-a pe toată durata lunii, semn că veţi prospera punând pe primul plan interesele financiare ale altora, nu pe cele proprii. îmbogăţiţi-i pe alţii şi veţi avea o avere, conform legilor karmice. Decembrie e o perioadă bună şi pentru achitarea datoriilor, pentru regândirea strategiei financiare şi eliminarea risipei, pentru a împrumuta sau refinanţa un credit, dacă este cazul. Gândirea creativă va da rezultate bune. Investitorii se pot orienta acum spre acţiuni sau proprietăţi ale companiilor aflate în insolvenţă, sunt şanse bune de profit.
Mai mult, cum v-am mai spus, partenerul de viaţă traversează o perioadă prosperă şi va fi generos cu dumneavoastră, vă va susţine material.
Familie si prieteni
■ Ar trebui să vă dedicaţi mai mult copiilor în această perioadă, asta cere Marte,
în tranzit prin sectorul corespunzător lor din tema dumneavoastră generală. Astrul războiului îi face mai vioi, mai energici, dar şi ceva mai greu de stăpânit: pot apărea revolte, pot fi indisciplinaţi, pot chiuli de la ore, totul depinde de aparatele lor. Un lucru e sigur: dumneavoastră nu veţi trece nimic cu vederea. Tocmai de aceea e nevoie să încercaţi să-i corectaţi cu blândeţe. Mâna de fier în mănuşă de catifea, acesta dă rezultate acum. Cu părinţii sau fraţii se poate pune problema unei discuţii ample legate de patrimoniu sau de o moştenire. Trebuie să vă gândiţi împreună cum să procedaţi în viitor.
în plus, cu Jupiter în Taur, semn în care îşi reia mişcarea directă pe 25, indiferent de vârsta pe care o aveţi, în relaţiile cu prietenii vă veţi purta ca un patriarh care-i protejează şi-i sfătuieşte. Dar îi şi patronează, ca un rege pe vasalii săi.
Tonus fizic psihic
Sănătatea e mult mai bună decât luna trecută, iar după 22 decembrie devine şi mai bună. încă mai sunt zone mai sensibile ale organismului: coloana vertebrală, genunchii, dinţii, oasele în general (până pe 21) şi gambele şi gleznele (după 21). Mai mult, până pe 25, cat Jupiter are încă o mişcare aparent retrogradă trebuie să mai fiţi atenţi şi la altceva. Nu e nimic care să vă ameninţe sănătatea, dar excesele de orice natură şi lipsa de auto-disciplină pot şubrezi o stare altfel bună. Gândiţi-vă la asta când vreţi să abuzaţi de lucrurile bune şi fine, gurmanzi cum sunteţi. Şi mai e şi Uranus: până pe 10 aparent retrograd în casa a XII-a (sănătate) a temei dumneavoastră generale, poate fi o sursă de nervozitate sau de dereglări ale metabolismului. Soluţia este o igienă de viaţă mai riguroasă, o alimentaţie sănătoasă, fără grăsimi şi sosuri. E greu să alcătuiţi un asemenea meniu într-o perioadă în care peste tot miroase a sarmale şi cârnaţi …

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-2 Iunie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 28.04.2023 Luna în Leu de la 8:47. Toate tratamentele la cald sunt favorizate - împachetările fango pentru slăbit, saună sau o simplă baie fierbinte. Sfat culinar: mere coapte.

28 aprilie- George Lesnea, Traian Cosovei, Harry Hou-dini, Roscoe „Fatty" Arbuckle, Joseph Barbera, Lawrence Ferlinghetti, Steve McQueen, Louie Anderson, Annabel-la Sciorra, Sharon Corr, Mase, Alyson Hannigan, Peyton Manning.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI