Horoscop Urania 16-22 Februarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Februarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Profilul fiecărei zodii 4-10 aprilie

Postat de Urania Horoscop On 4 - April - 2013

Profilul fiecărei zile pentru cele 12 zodii 4-10 aprilie

4 aprilie
Pozitive Potenţial foarte bun de vindecare, mai ales într-un plan psihologic, de traumele trecutului. Cineva poate interveni într-un chip salutar şi. punând conflictul interior într-o anumită lumină, poate revela semnificaţia ascunsă a acelor evenimente, care v-a scăpat, dându-vă o altă perspectivă ce vă permite să vă eliberaţi de suferinţă. Mai este posibilă o vindecare în plan afectiv prin împăcare şi regăsire sau prin capacitatea proprie de a depăşi acea etapă de viaţă.
Critice Mare efort de a înţelege o situaţie complicată. Este nevoie de logică şi raţiune.
5 aprilie
Pozitive Spontaneitate. Bună exprimare a individualităţii. Libertate interioară dar şi disponibilitatea de a-i înţelege pe alţii. Atitudine deschisă pentru a dialoga sau a face schimbări într-un proiect. încredere în propriile forţe. Riscuri asumate.
Critice
Disconfort interior. Dialogul este perceput uneori ca o corvoadă, indulgenţă faţă de propriile slăbiciuni.
Negative Blocaje mentale. Stare generală de rău. Poftă de mâncare exagerată, mofturi culinare. Nemulţumiri care izbucnesc la tot pasul.

6 aprilie
Pozitive Capacitate de exprimare într-o formă artistică sau aleasă din punct de vedere stilistic. Intuiţii artistice. Capacitate creatoare.
Critice Mici conflicte interioare. Muncă sub presiunea evenimentelor sau a termenelor limită. Chef de a se izola, de a medita, de a visa, de a se extrage din forfota activităţii cotidiene. Romantismul (resimţit destul de puternic) ca o nostalgie după alte vremuri – adolescenţa, tinereţea, de exemplu -, intră în contradicţie cu o serie de angajamente concrete care trebuie să fie onorate fără întârziere. Relaţii complicate cu mama sau cu o femeie în vârstă şi/sau autoritară Negative
Enervări. Reacţii disproporţionate. Blocaje. Conflicte interioare provocate de deziluzii ideologice, culturale sau de nedreptăţi într-un plan juridic. Unele dintre acestea îi pot obliga pe unii să-şi ajusteze, în ultima clipă, un plan de lucru imediat, un proiect sau o atitudine faţă de o persoană cu care intră deseori în contact.
7 aprilie
Pozitive Atracţie fizică. Poveşti de amor. Preocupare pentru îngrijirea propriului trup din raţiuni cosmetice dar şi de sănătate.
Critice Incapacitatea de a se face înţeles. Obsesia relaţiilor care nu funcţionează normal. Filosofare excesivă. Complicarea lucrurilor prin răstălmăcire. Excese. Muncă multă şi grea prin volum sau consecinţe.
Negative Ostilitate. Stare de clocot interior cu sau fără motivaţii reale.
8 aprilie
Pozitive Spirit participativ. Impulsuri personale. Ambiţie. Hotărâre.
Critice Mintea zboară la tot felul de lucruri plăcute care abat atenţia de la concentrarea necesară într-o anume activitate ce presupune rutină şi eficienţă. Fire uneori morocănoasă. Lipsă de amabilitate.
Negative Natură critică. Disconfort.
Nemulţumiri mărunte.
9 aprilie
Pozitive înclinaţia de a petrece mai mult timp în compania artelor (muzică, artă plastică, teatru, film, mai puţin lectură).
Critice Lipsă de claritate mentală. Factori imprevizibili care schimbă o decizie sau o atitudine. Erori de înţelegere a unei informaţii. Experimentalism gratuit. Hazard: ‘Vom vedea ce va ieşi”. Spontaneitate bună uneori, excesivă şi dublată de superficialitate, alteori. Negative
Fire chiţibuşară, Comportament critic excesiv şi deranjant pentru cei din jur. Decepţii de pe urma unor greşeli de opţiune, de strategie sau de acţiune. Regrete.
10 aprilie
Pozitive Curaj.
Critice Confuzii. Instabilitate psihică şi afectivă. Insecuritate. Viitor incert ca perspectivă. Dorinţa de a preciza şi verifica tot ceea ce-i priveşte pe nativi, provocată de lipsa de încredere în propriile forţe. Negative
Limitări, neputinţe sau interdicţii în libertatea de mişcare, în exprimarea convingerilor şi dorinţelor. Foame excesivă, dorinţa acută de a se odihni, de a se relaxa sau de a se izola de conflictele cotidiene.

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Februarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 08.02.2019 Luna în Vărsător, de la 16:52 în Peşti. Ocupaţii creative, redecorare, contacte sociale - o zi plină, la capătul căreia ar fi bine să ne dăruim o baie caldă şi parfumată. Sfat culinar: legume.

8 februarie - John Ford, William Tecumseh Sherman, Jules Verne, Lyle Talbot, Freddie Blassie, Lana Turner, Audrey Meadows, Jack Lemmon, James Dean, John Williams, Ted Koppel, Nick Nolte, Robert Klein, Gary Coleman, Claudette Pace, Seth Green, David „Phoenix" Farrell, Josh Keaton, Richard Lemon Lander, Mary Steenburger.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI