Horoscop Urania 24-30 August 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 August 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Ce poate face astrologia pentru tine

Postat de Urania Horoscop On June - 27 - 2010

Pentru cei care nu au avut niciodată contact cu acest domeniu sau care au auzit despre astrologie din diverse surse dar nu ştiu cu exact ce este, e timpul să aflaţi ce vă poate oferi şi care sunt limitele acesteia. Este o şansă de a vă cunoaşte mai bine, de a ştii care vă sunt aptitudinile şi predispoziţiile, unde sunt zonele în care vă descurcaţi cu uşurinţă, de a ştii care vă sunt limitele şi domeniile unde trebuie să insistaţi mai mult pentru a obţine un rezultat sau care sunt blocajele. Pe de altă parte vă poate ajuta să înţelegeţi de ce s-au întâmplat anumite lucruri, de ce nu aţi reuşit să faceţi ceva sau de ce nu vă înţelegeţi cu o anumită persoană. Se spune că din punct de vedere al evenimentelor la persoanele foarte evoluate nu va funcţiona un text clasic de interpretare a artrogramei pentru că ei acţionează la un alt nivel. Şi ca exemplu, un aspect dificil într-o astrogramă se poate manifesta în mai multe feluri, atunci când Saturn (care înseamnă limitare, obstrucţie, lecţie, perioadă dificilă) trece prin casă a 6-a care ţine de muncă şi de sănătate o persoană îşi poate altera starea de sănătate şi poate avea probleme la serviciu din cauza faptului că refuză să îşi îndeplinească sarcinile sau poate să folosească acest tranzit pentru a clădi ceva şi anume să nu facă excese în privinţa alimentaţiei şi să muncească în mod constant şi cu perseverenţă iar la sfârşitul acestui tranzit rezultatul va fi o poziţie mult mai solidă şi mai stabilă. Evident că la nivel psihic îşi va asuma aceste sarcini şi le va resimţi dar în plan fizic rezultatele vor fi favorabile. Aici este o zonă în care astrologia poate fi folositoare. Prin calcule se pot anticipa momentele favorabile pentru a întreprinde anumite acţiuni sau perioadele în care este mai bine să nu îţi asumi riscuri. Este liberul arbitru al fiecăruia cel care ne face să ascultăm aceste lucruri sau nu, să mergem într-o direcţie sau alta, dar aceasta este o unealtă care ne poate uşura aceste alegeri.

Limitele sunt date de cât de exact ne cunoaştem ora naşterii şi de cât de bun este astrologul pe care îl consultăm. Nu astrologia greşeşte, oamenii greşesc. De aceea este necesară în primul rând o rectificare a orei de naştere. Uneori un minut schimbat ne oferă altă poveste, viaţa altei persoane, astfel se explică cazul gemenilor. Este considerat momentul naşterii clipa în care nou născutul ia prima gură de aer. Cât despre interpretarea artrogramei, pentru a înţelege exact calea pe care o urmează cineva trebuie folosit cam tot ceea ce oferă acest domeniu şi asta cere timp. Programele sau aplicaţiile online ne oferă o linie largă de acţiune, o direcţie generală sau variante. Doar un astrolog vă poate face o interpretare completă cu toate detaliile.

Mi s-a pus de multe ori întrebarea dacă se poate calcula data morţii, răspunsul este da. Dar aici sunt două probleme. Prima, câteva minute greşite şi e vorba de un an de viaţă sau în anumite cazuri de cu totul altă dată şi a doua: nimeni nu poate trăi cu gândul că aceasta este limita. În evul mediu astrologii calculau acest lucru în primul rând deoarece voiau să ştie până în ce an să facă predicţia. Dar tot aceea este perioada în care a merge la astrolog era echivalent cu primirea unei sentinţe, ţi se spune ce ţi se va întâmpla independent de acţiunile tale ceea ce nu este întotdeauna adevărat. Consider că cine vrea să afle acest lucru poate să înceapă să înveţe el însuşi astrologie, eu personal aşa am făcut. Şi pe parcurs am înţeles altceva, contează ceea ce se petrece între momentul primei respiraţii şi cel al ultimei. Nici un astrolog nu ar trebui să-şi asume aceste sentinţe şi să calculeze acest lucru pentru altcineva. Şi pentru sceptici recomand biografia lui Grant Lewi sau Charles E. O. Carter.

Atunci când mergi la astrolog trebuie să fi pregătit să vrei să ştii într-adevăr anumite lucruri pentru a putea profita pe deplin de acest lucru. Dacă mergi fără să fi flexibil în a-ţi schimba anumite obiceiuri sau intenţii s-ar putea ca ceea ce obţii să nu fie decât o poveste frumoasă. Dacă în schimb te duci cu dorinţa de a înţelege şi a explora s-ar putea să ai parte de o experienţă de viaţă interesantă şi benefică.

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 August 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.08.2019 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

23 august - Paul Everac, Mircea lorgulescu, Gene Kelly, Vera Miles, Mark Russell, Barbara Eden, Shelley Long, Rick Springfield, River Phoenix, Nicole Bobek, Kobe Bryant.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI