Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Mercur

Postat de Urania Horoscop On June - 28 - 2010

Mercur


Mercur este planeta cea mai apropiata de Soare, aflandu-se la numai 0,387 ua de acesta. Temperatura variaza de la 427° C ziua, la -173° C noaptea. Mercur efectueaza o rotatie completa in jurul axei sale in 58,64 zile, iar anul mercurian dureaza 87,96 zile.

Culoare violet
Metal mercur
Piatra pretioasa opal
Domiciliu
Exaltare
Trigonocratie
Cadere
Exil

Cuvinte cheie Fratii, servitorii, matematicienii, astrologii, astronomii, filosofii, literatii, poetii, secretarii, negustorii, mesterii dibaci, contractele avantajoase, inventiile, prietenie cu literatii si actorii, moartea din boala de nervi. Un Mercur prost conditionat in horoscop va insemna pe intermediarii de joasa speta, fratii naturali, falsificatorii de monede, escrocii, saltimbancii, prestidigitatorii, contractul leonin, moneda falsa, instabilitatea in situatii si moartea prin otrava, asasinat, sau condamnarea penala.

Calitati Inteligenta, elocventa, diplomatia, talentul oratoric, abilitatea, ingeniozitatea, spiritul stiintific, cercetator
Defecte Instabilitatea, agitatia, siretenia, minciuna si hotia, superficialitatea si teoretizarea in abstract

Generalitati
In fiinta umana Mercur reprezinta intelectul, mentalul, gandirea, comunicarea. Mercur este cel care concretizeaza o idee, prinde, cauta, e curios, inseala, fura, dar si cel care este in stare sa perceapa o realitate rationala externa sau interna. Mercur reprezinta in primul rand procesul tainic al gandirii, al schimbarilor inefabile, al fuziunii, al miscarii si al adaptarii, puterea de dirijare transformatoare a energiei declansate prin fuziunea celor doua polaritati: masculin (solar) si feminin (lunar), fara de care nu poate exista nici o forma de manifestare. Aceasta imbinare rapida si armonioasa constituie conditia initiala a dezvoltarii inteligentei. Este liantul de legatura dintre perceptia si constientizarea obiectiva a Soarelui si simtirea, aprofundarea si creativitatea subiectiva a Lunii. Astfel, Mercur este asociat cu capacitatile mentale, cu abilitatea de a intermedia, de a face corelatii, asocieri sau de a comunica. Omul gandeste si comunica in functie de ce simte (prin energia Lunii) si de ce vrea (prin energia Soarelui). Mercur este mesagerul prin care emisivitatea solara si receptivitatea lunara sunt tinute in contact cu lumea exterioara. Guverneaza in fiinta calitatile de expresie si perceptie, arta de a intelege repede, puterea de a influenta, de a manipula, de a convinge. In astrograma natala indica modul prin care nativul comunica cu ceilalti, cum receptioneaza informatiile. Arata modul prin care suntem capabili de a ne face intelesi si de a intelege cel mai usor ceva. Datorita faptului ca este o planeta neutra, Mercur realizeaza legatura dintre interior si exterior, dintre trairile interioare si actiunile exterioare. Semnul zodiacal in care se afla Mercur dezvaluie natura psihologica a nativului, hotararea, aptitudinile acestuia de a lua decizii si de a transmite celorlalti propriile idei. Plasat nefavorabil in tema natala va conduce fiinta la actiuni necontrolate si la un mod de viata in care predomina indrazneala insolenta si instabilitatea psihica. Indiferent de drumul ales in viata, existenta omului este caracterizata prin mobilitate, varietate, nevoia de a lua decizii, iar Mercur faciliteaza legatura dintre om ca individualitate si om ca fiinta sociala, care traieste in relatii de interdependenta cu ceilalti oameni.

Tipologic
Mercurianul este intruchiparea pajului, a copilului de casa, vioi, subtirel, guraliv. Fata este triunghiulara, fruntea inalta, nasul si barbia ascutite, ochii vioi si usor ironici. La orice varsta, el isi pastreaza infatisarea de adolescent. Miscarile sunt vioaie, repezi, si dau o impresie de usurinta si finete.

Psihologic
Mercur dirijeaza inteligenta, puterea de exprimare si ordinea intelectuala. Mercur este legat de mental; totul se face in detrimentul sentimentului. Dar rapiditatea acestei energii, daca ea nu este temperata sau canalizata, nu va permite o gandire in profunzime si aduce dupa sine o tendinta la superficialitate. Subiectul intelege cu usurinta, ideile se succed sau apar cu rapiditate, dar ele nu sunt aprofundate si pot sa sfarseasca intr-o trancaneala sau logoree. Chiar daca nu va cadea in aceasta greseala, mercurianul este un specialist al cuvantului, al conceptului, al logicii, mult mai in largul lui intr-un discurs decat intr-o actiune concreta.

puternic si bine aspectat echilibru intelectual, sesizare rapida si exprimare usoara
puternic si prost aspectat risipa intelectuala, sofisticare, palavrageala si mania scrisului
slab si prost aspectat intelect slab, sesizare lenta, lipsa de logica, exprimare dificila si scris greoi

Sociologic
Mercur va indica intelectul speculativ sau practic, cu tipurile zodiacale specifice, reprezentand pe comercianti, oameni de stiinta sau literati. Din horoscopul unui nativ, vom vedea dupa pozitia planetei Mercur (ca putere sau slabiciune) modul intelectual de reactie, viteza sesizarii intelectuale, puterea de gandire, memoria si simtul etic al insului. De mentionat ca o aspectare prea armonica a planetei Mercur prejudiciaza profunzimea gandirii. Daca aspectele rele nu vor fi in numar prea covarsitor si in case nefaste, ele pot chiar sa stimuleze intelectul. Tot aceasta planeta arata raporturile nativului cu fratii si surorile. Aspectele rele vor indica ori dezarmonii cerebrale puternice, care pot oscila intre psihoza si o lipsa completa a simtului moral, ori pur si simplu nebunia.

Energetic
Mercur are o energie dubla, de o parte uscata si rece, dar mai mult uscata decat rece; pe de alta parte umeda si rece, dar mai mult umeda decat rece. Uscaciunea explica rapiditatea si vivacitatea energiei mercuriene, iar umiditatea explica adaptabilitatea ei. Energia lui Mercur permite schimburile, transmiterile si adaptarile,. Este un vector de informatii, un suport a carui neutralitate permite o impregnare si o redare fidela a energiilor pe care le vehiculeaza. Patologic, energia mercuriana aduce instabilitate si agitatie.

Patologic
Un exces de energie mercuriana poate provoca nervozitate, agitatie, tremuraturi, dificultati de concentrare etc. O insuficienta de energie mercuriana poate impiedica facultatile de adaptare la fenomenele exterioare, poate altera limbajul, capacitatile de schimburi la nivel respirator sau capilar si transmiterea de informatii la nivel neurologic, senzorial sau endocrin. In sfarsit, energia mercuriana poate fi perturbata fara ca aceasta sa fie prin exces sau insuficienta. Este cazul pentru problemele de epilepsie, ale miscarilor anormale, ale anomaliilor de sensibilitate, ale halucinatiilor vizuale sau auditive, a tulburarilor de memorie etc.

puternic si bine aspectat organizare nervoasa normala
puternic si prost aspectat hiperestezie si hiperemotivitate
slab si prost aspectat inhibitie nervoasa

Fiziologic
Mercur este legat de toate schimburile ce se efectueaza la nivelul organismului, schimburi capilare la nivel circulator, schimburi gazoase la nivel respirator, si in mod mai general la toate schimburile de membrana celulara. Este de asemenea, in relatie cu transmiterea de informatii, din exterior spre interior (organe de simt si in special auzul), in interiorul organismului (conducerea nervoasa, mecanismele sinaptice, relatiile dintre glandele endocrine) si din interior spre exterior (miscarea, gestul, cuvantul). Este implicat in mod deosebit in toate fenomenele de adaptare.

puternic si bine aspectat mobilitate
puternic si prost aspectat labilitate
slab si prost aspectat incremenire

Organic
Mercur este in legatura cu substanta nervoasa si creierul mare. Plamanii, mai ales la nivel alveolar unde au loc schimburile, laringele si glanda tiroida, nervii, vectorii de informatii, si capilarele sanguine sunt asociate cu Mercur. Influenteaza mainile si organele de vorbire, afectand aceste organe din punct de vedere patologic.

Mercur în semne și case

Mercur in semne indica modalitatile prin care caracteristicile semnului influenteaza gandirea si abilitatea de comunicare. El da indicatii importante despre subiectele care ocupa mintea individului. De exemplu, Mercur in Taur arata ca gandirea este preocupata de semnificatia financiara a evenimentelor ori de utilitatea ideilor, Mercur in Sagetator arata preocuparea catre filozofare si lipsa de valoare practica etc.
Mercur in case specifica latura vietii care ocupa mintea si care apare in discutiile si corespondenta nativului. Mai arata ce domeniu de activitate va fi influentat de gandurile persoanei si de unde aceasta isi extrage ideile si modul de a intelege lumea. De exemplu, Mercur in casa II indica dobandirea informatiei din afaceri si tranzactii in timp ce Mercur in VI poate invata din munca pe care o desfasoara sau de la colegi, Mercur in III din scoala sau din carti, Mercur in XII subconstient sau ca urmare a suferintei etc.

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Februarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 08.02.2019 Luna în Vărsător, de la 16:52 în Peşti. Ocupaţii creative, redecorare, contacte sociale - o zi plină, la capătul căreia ar fi bine să ne dăruim o baie caldă şi parfumată. Sfat culinar: legume.

8 februarie - John Ford, William Tecumseh Sherman, Jules Verne, Lyle Talbot, Freddie Blassie, Lana Turner, Audrey Meadows, Jack Lemmon, James Dean, John Williams, Ted Koppel, Nick Nolte, Robert Klein, Gary Coleman, Claudette Pace, Seth Green, David „Phoenix" Farrell, Josh Keaton, Richard Lemon Lander, Mary Steenburger.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI