Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Saturn

Postat de Urania Horoscop On July - 6 - 2010

Saturn


Saturn este la 9,5 ua departare de Soare, face o rotatie completa in jurul propriei axe in 10h 16 minute, o miscare de revolutie in jurul Soarelui in 29 de ani si 167 de zile, si poseda 18 sateliti. Are o forma splendida, fiind inconjurat de un inel compus din milioane de corpuri mici si se zarese sub forma unui astru pal-plumburiu. Are un diametru de 9,45 ori mai mare decat al Pamantului, 12% din densitatea Pamantului si o masa echivalenta cu 95 de mase terestre. Aici, eventualii vizitatori se vor trezi in plina furtuna, cu vanturi ce ating 500 m/s. Atmosfera este alcatuita in proportie de 97% din hidrogen si 3% heliu. Temperatura medie este de -125° C.

Culoare indigou
Metal plumb
Piatra pretioasa onix alb, Piatra Lunii
Domiciliu
Exaltare
Trigonocratie
Cadere
Exil

Cuvinte cheie Persoanele in etate, bunicii, tatal, servitorii, filozofii, matematicienii, arhitectii, strategii, inginerii de mine, teologii, demnitarii, avutia imobiliara, moartea prin boala cronica, prin asfixiere, in puscarie, sau prin prabusirea unui edificiu. Un Saturn prost conditionat in horoscop va glasui avaritie, mizantropie, sanatate subreda, egoism, duritate, pierdere de avere si situatie, moarte prin boala cronica grea si in izolare.

Calitati Spiritul practic, siguranta, stabilitatea, spiritul de organizare, perseverenta, tenacitatea, rabdarea, economia, seriozitatea, spiritul analitic, diplomatia, bunele maniere
Defecte Incapatanarea, pesimismul, firea ursuza si razbunatoare, complexul de superioritate

Generalitati


In astrograma natala, Saturn evidentiaza cele mai importante, dar in acelasi timp si cele mai grele teste ale acestei vieti. Saturn ne face sa ne confruntam cu multele blocaje pricinuite de greselile din vietile trecute si care in aceasta viata ne sunt puse in evidenta tocmai de incercarile cele mai crancene. Pe de alta parte, Saturn determina fiinta umana sa se confrunte cu propriile greseli si limitari, dar ii confera si modalitatea cea mai eficienta de ardere karmica. In fiinta umana, Saturn aduce maturitate, responsabilitate, disciplineaza omul punandu-l in situatii in care este nevoit sa utilizeze adevaratele lui potentialitati. Simbolizeaza curajul nebunesc, rabdarea, perseverenta, tenacitatea care ne fac luptatori fermi si plini de indrazneala. In aceasta directie scriitorul american Carlos Castaneda spunea: “Alegem o singura data, alegem intre a fi, fie luptatori, fie oameni obisnuiti. O a doua ocazie nu exista. Nu pe acest pamant.” Folosind aceste calitati, Saturn rasplateste omul cu o forta spirituala capabila sa confere succes deplin in toate activitatile lumii materiale, pamantene. Saturn pune in evidenta toate limitarile, blocajele, piedicile ce au determinat si mai determina inca o stare de complacere si astfel forteaza omul sa se depaseasca continuu. Intr-un mod direct si uneori foarte dur, ii spulbera individului himerele ajutandu-l sa vada lucrurile asa cum sunt. Astrologia esoterica spune ca planeta cu inele staruie asupra individului pana la plata tuturor datoriilor karmice. Saturn reprezinta acea etapa din evolutia omului, in care doar printr-un efort personal deosebit, prin intermediul practicilor spirituale intense, prin rabdare si responsabilitate se pot depasi incercarile destinului. Saturn este considerat a fi stapanul timpului si tocmai de aceea, doar cei care reusesc sa fie cu adevarat disciplinati, cei care niciodata nu se plang ca nu le ajunge timpul, vor putea trezi in fiinta lor magica putere a lui Saturn.

Tipologic
Saturnianul este foarte apropiat de temperamentul nervos al lui Hipocrat. Osos, noduros, slab, el are tendinta sa se incovoaie. Fata este trasa si regulata, ochii sunt infundati in orbite, obrajii supti. Da impresia generala de rigiditate, de intepeneala. Numerosi batrani corespund acestui tip morfologic.

Psihologic
Saturn indruma la concentrare, statornicie si orientare dupa experienta dobandita. Simtul timpului si intamplarile inregistrate de memorie tin de principiul saturnian. Atitudinea sufleteasca e determinata de tendinta de concentrare, silinta, perseverenta, rabdare, de un fel simplu de viata si de suflet inchis. La o aspectare armonica, vom avea tipul linistit, serios, adanc, rezervat, stabil, iar in cazul dizarmonic, duritate, invidie, zgarcenie, neincredere si murdarie. Spre deosebire de jupiterian, saturnianul este un introvertit, frustrat ca nu poate participa la lume si raspunzand acestei frustrari conform a doua tendinte: aviditate, care naste ambitie, gelozie, posesivitate etc, sau detasare, care-l impinge la renuntare, la sublimarea sentimentelor si la asceza.

puternic si bine aspectat tarie, perseverenta, seriozitate, economie, prudenta, rezerva si profunzime
puternic si prost aspectat melancolie, incapatanare, izolare, fire inchisa si incremenire
slab si prost aspectat neseriozitate, imprudenta, superficialitate si slabiciune de caracter

Sociologic
Saturn este in raport cu tot ce este stabil si de lunga durata. Munca in mine, agricultura si exploatarea imobiliara sunt domeniul sau.

Energetic


Energia saturniana este rece si uscata, mai mult rece decat uscata. Ea concentreaza, usuca, retine, cristalizeaza, solidifica, retracta, incetineste si se opune din multe puncte de vedere celei a lui Jupiter. Patologic, ea astupa, intareste, sclerozeaza si ingheata.

puternic si bine aspectat cristalizare, solidificare
puternic si prost aspectat intarire, micsorare
slab si prost aspectat lipsa de solidificare

Patologic
Un exces de energie saturniana poate aduce dupa sine o imbatranire prematura, fenomene de scleroza, de fibroza, de degenerescenta, anorexie si depresie. Insuficienta energiei saturniene se poate manifesta printr-o fragilitate la nivel osos, printr-un defect de consolidare al fracturilor sau de cicatrizare tisulara, in special la nivelul pielii, printr-o astringenta insuficienta care sta la originea transpiratiei excesive, a poliuriei, a diareei etc.In sfarsit, energia saturniana perturbata se poate exprima prin depuneri sau cristalizari anormale cum este cazul in guta, litiazele, condrocalcinoza, induratiile, fenomenele artrozice, pierderile de mobilitate la nivelul articulatiilor, stenozele, sau alte patologii asemanatoare.

Fiziologic
Detemina schimbul de calciu din organism, fenomenele de cristalizare si de solidificare osoasa si cartilaginoasa, procesele de reparatie, de cicatrizare, capacitatile de astringenta la nivel cutanat, de concentrare la nivelul mediului intern, metabolismul fosfocalcic si sistemul hormonal de care este legat (paratiroidele, calcitonina). Mai putem adauga toate procesele de imbatranire.

puternic si bine aspectat schimb de calciu normal
puternic si prost aspectat scleroza
slab si prost aspectat lipsa de calciu

Organic
Saturn influenteaza pielea, limita organismului fata de mediul extern, oasele, dintii, fanerele (par, unghii), vezicula biliara (bila insasi este mai degraba legata de Marte si Jupiter) si genunchii. Afecteaza aceste organe, din punct de vedere patologic.

Saturn în semne și case

Plasarea lui Saturn la nastere arata caile prin care o persoana trebuie sa poarte responsabilitatile ce-i revin si sa dezvolte maturitatea si disciplina. Prin dominatia sa asupra Capricornului, Saturn este un factor important in cariera personala. Pozitia sa in semne poate da indicatii despre genul de munca care se potriveste nativului. Oamenii cu Saturn slab in tema natala nu au cariere bine dezvoltate. Pozitia lui Saturn mai indica genul de responsabilitati pe care o persoana este obligata sa le poarte si tipul de lectii pe care le are de invatat. Domeniul afacerilor vietii guvernat de semnul in care este plasat Saturn este de o deosebita importanta in ordonarea si disciplinarea nativului prin incercari, de obicei dure. Saturn in semne arata cum isi cauta persoana statutul si recunoasterea, domeniile in care cauta sa realizeze ceva de valoare si durabil in ochii lumii. In devenirea sa, pozitia lui Saturn indica treapta ce urmeaza a fi urcata.
Saturn in case arata domeniul vietii care necesita disciplina, rabdare si putere de a depasi obstacolele. Plasarea lui Saturn in case mai arata modul cum nativul va incerca sa construiasca si sa creeze ceva durabil si bine structurat si de asemenea cum isi va exprima ambitia practica. Saturn reprezinta responsabilitatea si maturizarea, adesea fortata. In horoscopul unui om obisnuit, Saturn in case arata loviturile sortii ce se vor abate asupra acestuia. Adesea, casa in care se gaseste Saturn este cheia de bolta a intelegerii tesaturii karmice in care se zbate individul. In horoscopul unui om evoluat, Saturn in case este indicatorul misiunii pe care o are de indeplinit in lumea fizica, cu pretul luptei si al suferintei.

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Februarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 08.02.2019 Luna în Vărsător, de la 16:52 în Peşti. Ocupaţii creative, redecorare, contacte sociale - o zi plină, la capătul căreia ar fi bine să ne dăruim o baie caldă şi parfumată. Sfat culinar: legume.

8 februarie - John Ford, William Tecumseh Sherman, Jules Verne, Lyle Talbot, Freddie Blassie, Lana Turner, Audrey Meadows, Jack Lemmon, James Dean, John Williams, Ted Koppel, Nick Nolte, Robert Klein, Gary Coleman, Claudette Pace, Seth Green, David „Phoenix" Farrell, Josh Keaton, Richard Lemon Lander, Mary Steenburger.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI