Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Uranus

Postat de Urania Horoscop On July - 6 - 2010

Uranus


Uranus este la o distanta de 19,2 ua de soare. Are o durata de rotatie in jurul axei proprii de 10h 49 minute si o miscare de revolutie in jurul Soarelui de 84 de ani si 7 zile. Uranus nu poate fi vazut cu ochiul liber, fiind descoperit abia in 1781 de catre William Hersel. Atmosfera uraniana este alcatuita din 83% hidrogen, heliu 15% si metan 1%. Metanul are o importanta foarte mare pentru aspectul exterior al planetei, deoarece absoarbe lumina rosie, daruindu-i lui Uranus o frumoasa culoare albastra. In atmosfera uraniana se formeaza nori, care se deplaseaza la latitudine constanta formand benzi paralele pe imaginile transmise de sondele spatiale (acest fenomen se produce si in cazul lui Jupiter si Saturn). Furtunile sunt un fenomen obisnuit, viteza vanturilor atingand adesea 160 m/s. Temperatura medie este de -193° C.  Una dintre cele mai interesante caracteristici ale lui Uranus este faptul ca axa sa de rotatie este puternic inclinata (97,6°), planeta parand ca se rostogoleste pe planul sau orbital. Are o miscare in jurul axei proprii retrograda. Probabil ca acest lucru a fost provocat de o ciocnire de un obiect cosmic imens.  Ca si Jupiter si Saturn, Uranus poseda un sistem de inele, descoperit in 1977 de catre sondele spatiale. El are si cel putin 15 sateliti mici, cu diametre cuprinse intre 26 km (Cordelia) si 1577 km (Titania).

Culoare mov
Metal uraniu, plumb
Piatra pretioasa opal, ametist
Domiciliu
Exaltare
Trigonocratie
Cadere
Exil

Cuvinte cheie Asociatul, prietenul, averea castigata prin speculatiile asupra inventiilor noi, artistul de cinematograf, fotograful, aviatorul, electricianul, inventatorul, moartea prin anevrism sau prin fulger. Un Uranus prost conditionat in horoscop va insemna tipul extravagant, jazzul strident, agitatorul fara scrupule si moartea prin electrocutare.

Calitati Imaginatia creatoare, spiritul stiintific, originalitatea, intuitia, inventivitatea, sentimentele umanitare, talentul pentru psihosociologie, metafizica, ocultism, astrologie si pentru orice domeniu nou si neconformist, electronica, astronautica etc
Defecte Idealismul si utopia, anarhismul, revolta permanenta, dezordinea, egoismul

Generalitati


In tema natala, Uranus reprezinta valorile de surpriza, de schimbare brusca, initiativele, intuitiile geniale. Semnul zodiacal al lui Uranus desemneaza cel mai original sector al temei si indica modul in care se manifesta aspiratia unei persoane catre libertate si individualitate. Stiind ca Saturn este in corespondenta cu puterea timpului, Uranus, dincolo de frontiera traditionala a Sistemului nostru Solar, reprezinta puterea spatiului. Uranus evidentiaza modul in care un om poate stabili o legatura intuitiva cu Mentalul Universal si in ce masura poate avea idei originale si inspiratie in a intelege viata si a rezolva problemele. De asemena, indica tipul de prieteni pe care o persoana ii cauta, precum si scopul si tipul actiunilor desfasurate de grupurile (sociale sau spirituale) din care face parte. Pozitia in semne a lui Uranus este importanta pentru a preciza diferentele dintre generatii, destinul comun al unui grup de oameni nascuti in aceeasi perioada de timp. Pozitia in semne are mai mult o importanta istorica (sociala) decat individuala. Ea mentioneaza mijloacele prin care unei fiinte i se ofera oportunitate si libertate fata de limitarile karmice ale trecutului, astfel incat sa se poata exprima intr-un mod creator. Psihologic vorbind, Uranus confera posibilitatea de unificare a extremelor si il face pe omul obisnuit sa fie indragostit de recorduri, de bravura sau de orice alt element care il poate duce peste limita extrema a puterilor sale. De aceea pentru a beneficia din plin de influxul uranian trebuie ca fiinta sa-si poata controla deja agresivitatea si violenta sau altfel spus sa posede un ferm echilibru launtric. Uranus este in stransa legatura cu starile de intuitie geniala, cu capacitatile paranormale si cu modul in care isi foloseste omul liberul sau arbitru. Folosirea corecta a libertatii, respectul libertatii individuale precum si respectul libertatii celorlalti este evidentiat de modul in care noi rezonam cu sfera de forta a lui Uranus.

Tipologic
Am putea plasa uranianul intre saturnian si mercurian. Are vivacitatea mercurianului, aspectul lui fin, chiar fragil, si refractia saturnianului, cu fata al carei etaj mijlociu este insuficient dezvoltat. Celelalte caracteristici sunt mai mult psihologice decat fizice. Gustul lui pentru originalitate si nonconformismul apar totusi la nivel vestimentar, al machiajului sau coafurii.

Psihologic
Principiul uranian da multa impresionabilitate. In domeniul constientului, corespunde ritmului impartirii timpului. In domeniul intelectual va acorda intuitia si sesizarea fulgeratoare, care nu este precedata de gandirea logica. In consecinta, vor reusi vederi generale stiintifice, tehnice, psihologice si oculte indicand viitorul, sub formele sale intuitive. Individualismul este impins la extrem. Ne aflam in fata unui original care nu pierde nici o ocazie de a iesi de pe potecile batatorite, cu un aventurier preocupat de depasirea propriilor limite, de descoperirea unor noi senzatii, oricare ar fi riscul. Acest anticonformism poate de asemenea, sa se traduca printr-un temperament anarhist, un refuz al oricarei autoritati, a oricarei norme si a oricarei datorii, sfarsind prin violenta fata de tot ceea ce reprezinta autoritate. La un nivel mai inalt, acest individualism lasa locul unui altruism, indeamna constiinta sa apartina unui tot universal. Aspiratiile umanitariste si ecologiste sunt o ilustrare actuala a acestei stari de spirit.

puternic si bine aspectat mobilitate, impuls, placerea de reforma, intuitie, independenta, evenimente vii si interesante
puternic si prost aspectat neastampar, iritabilitate, nervozitate, dorinta de nou, aiureala intelectuala, lipsa de convergenta in gandire si sete de senzatii
slab si prost aspectat imobilitate, apatie, plictiseala, dependenta de altul si indiferenta

Sociologic


Uranus guverneaza tot ceea ce este nou, reformator si revolutionar, atat in domeniul social, cat si in domeniul tehnic, psihologic, ocult etc. Tipul armonic va acorda pe individul inzestrat din punct de vedere uranian cu curentele aferente timpului sau, harazindu-i ridicare meteorica in sfera exterioara a unui destin, unde va ajunge prin inventii fericite de natura materiala sau intelectuala, ori prin activitate reformatoare. Tipul nearmonic va fi inconsecvent, ducand o viata dezordonata, cu o conceptie de conducere scelerata si nimicitoare pentru semenii sai. Ideile sale sunt neadaptate la timpuri si adeseori, lipsa lor de succes duc pe individ la tendinte de auto-distrugere.

Energetic
Principiul uranian rezida in elementul spontan, violent, cu urmari de transformare brusca si schimbare. Este scanteia, nici calda nici rea, care izbucneste brusc si care are capacitatea de a provoca reactii violente si imprevizibile. Aceasta energie este descentralizatoare, opusa din acest punct de vedere energiei solare. Patologic, ea provoaca explozie si dezintegrare.

Patologic
Putem lega de Uranus toate reactiile sau crizele neobisnuite sau exagerate, mai ales daca ele sunt brutale, violente si imprevizibile cum e socul anafilactic, urticaria generalizata, edemul Quincke si de fapt toate reactiile alergice bruste; unele probleme psihosomatice cum ar fi crizele de tetanie, colopatiile spastice, crizele de isterie, spasmele care apar pe o structura sanatoasa; epilepsia generalizata.

Fiziologic

Energia uraniana se exprima in fenomenele de dezintegrare, de exemplu la nivel imunitar, in procesele de exteriorizare a unei anumite patologii, in special la nivel cutanat, ceea ce este un mijloc de a evacua si de a elimina factorul patogen (eruptii, supuratii etc.). Ea joaca de asemenea, un rol major la nivelul circulatiei energiilor in meridiane si centrele de control (chakre).

Organic
Uranus guverneaza global hipotalamusul si hipofiza, ochii, nervii optici si glandele lacrimale.

Uranus în semne și case

Plasarea lui Uranus in tema natala indica modalitatile prin care se exprima nevoia de libertate individuala. Indica de asemenea caile prin care se poate stabili o legatura cu nivelele supraconstiente ale psihicului, legatura ce adesea se traduce prin originalitate, intuitie si inspiratie. Uranus in semne indica motivatiile din spatele dorintelor, sperantelor si telurilor, in special ale telurilor mentale. Este un indicator al tipului de prieteni pe care si-i alege nativul si al telurilor si stilului de activitate ale grupurilor de care apartine. Cum lui Uranus ii trebuie sapte ani pentru a trece printr-un semn zodiacal, plasarea lui Uranus in zodii este o caracteristica a generatiei nativului. In aprecierea destinului individual o mai mare importanta o are plasarea in case astrologice a lui Uranus. Aceasta intrucat caracteristica perioadei, si deci a generatiei, capata accente de individualizare prin luarea in considerare a orei nasterii si a coordonatelor geografice ale locului.
Pozitia in case a lui Uranus indica tipul de activitate prin care o persoana isi exprima nevoia de individualitate si libertate. Ea arata imprejurarile unor evenimente bruste, neobisnuite si excitante din viata. Indica tipul de prieteni pe care si-i alege nativul si tipul de activitate pe care o desfasoara in compania prietenilor si grupurilor din care face parte. De asemenea, maniera in care isi exprima facultatile intuitive si interesele oculte.

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Februarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 08.02.2019 Luna în Vărsător, de la 16:52 în Peşti. Ocupaţii creative, redecorare, contacte sociale - o zi plină, la capătul căreia ar fi bine să ne dăruim o baie caldă şi parfumată. Sfat culinar: legume.

8 februarie - John Ford, William Tecumseh Sherman, Jules Verne, Lyle Talbot, Freddie Blassie, Lana Turner, Audrey Meadows, Jack Lemmon, James Dean, John Williams, Ted Koppel, Nick Nolte, Robert Klein, Gary Coleman, Claudette Pace, Seth Green, David „Phoenix" Farrell, Josh Keaton, Richard Lemon Lander, Mary Steenburger.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI