Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

6 Ianuarie

Postat de Urania Horoscop On May - 4 - 2010

Capricorn, Sase ianuarie – Ziua autentificarii

Autentificarea este tema centrala in vietile nativior zilei de 6 ianuarie. Ei vor explora sau isi vor demonstra atat lor insisi, cat si celorlalti adevarul in anumite situatii date, fie ca este vorba de latura metafizica sau cea pragmatica. Dorinta lor de a realiza ceva in viata se poate manifesta in multe feluri. Ei vor pleca de la speculatiile filozofice ajungand pana la cautarea temeinica a celei mai bune cai pe care o pot urma in viata.

Chiar si nativii orientati mai mult spre latura materiala cred de obicei intr-o divinitate, in natura, in spiritul universal sau in suflet. Pentru ei, doar existenta fizica poate fi dovada minunilor facute de o forta universala. Cei mai spirituali dintre nativii zilei de 6 ianuarie cauta sa intruchipeze intangibilul in existenta lor de zi cu zi prin devotament, dragoste, datorie si sacrificiu. Ei sunt interesati de manifestarea fizica a spiritului. De obicei, interesul pentru lume nu este tehnic ci filozofic sau poetic. Desi tind sa fie inivizi extrem de subiectivi, ei vor exprima ganduri indraznete cu o mare claritate, astfel incat ceilalti sa poata intelege. Asadar, indiferent de profesie, ei sunt adesea profesori, in adevaratul sens al cuvantului.

Indivizi extrem de curajosi, cei nascuti in aceasta zi nu se dau in laturi cand trebuie sa infrunte pericolul. Ei recunosc puterea fortelor intunecate, dar in acelasi timp pot emana o inocenta si o lumina ce domoleste inimile impietrite. Ei vor castiga in lupta cu scepticii absoluti. In calitate de adevarati suporteri, viziunea lor interioara ramane de neclintit chiar si cand trec prin cele mai dure incercari. Aceasta nu este doar o credinta a lor insisi, ci o credinta in puterile superioare ce ii domina de obicei.

Pentru nativii zilei de 6 ianuarie pot aparea mai multe dificultati in cursul explorarilor lor. Este posibil ca cel mai evident sa fie faptul ca ei vor vedea intruchiparea ideilor lor peste tot. Ei vor ajunge pana in punctul in care vor simti nevoia de a fi urmati, venerati, chiar adorati pentru ca au adus celorlalti “lumina”. In final, ei vor deveni prea solicitanti pentru persoanele care prefera sa abordeze viata intr-o modalitate mult mai obisnuita, care nu au nevoie sa fie “invatati” sau sa fie supusi unui proces constant de verificare.

Orice s-ar spune despre nativii acestei zile, reactiile lor sunt reale si opiniile lor sunt oneste. Ceilalti pot considera ca nativii nu sunt foarte bine ancorati in realitate si uneori ii vor respinge. In principiu, ei nu se schimba din acest punct de vedere nici macar atunci cand ajung la maturitate. Totusi, prin mentinerea unei atitudini copilaresti, ei sunt adesea cu cativa pasi inaintea criticii negative. Nativii isi vor face timp sa gaseasca, prin experienta sau studiu, lucrul care li se potrivste cel mai bine si i se vor dedica in viata.

SFATURI: Aminteste-ti ca este vorba de viata ta. Nu trai pentru si prin altcineva. Ai grija de tine si ramai deschis. Ajuta-i doar pe cei care merita efortul tau.

PUNCTE FORTE:

Credincios
Permisiv
Curios

PUNCTE SLABE:
Naiv
Ireal
Altruist

[audio:http://www.horoscop-urania.com/wp-content/uploads/2010/03/SoundTrack1.mp3|autostart=yes]

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Februarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 08.02.2019 Luna în Vărsător, de la 16:52 în Peşti. Ocupaţii creative, redecorare, contacte sociale - o zi plină, la capătul căreia ar fi bine să ne dăruim o baie caldă şi parfumată. Sfat culinar: legume.

8 februarie - John Ford, William Tecumseh Sherman, Jules Verne, Lyle Talbot, Freddie Blassie, Lana Turner, Audrey Meadows, Jack Lemmon, James Dean, John Williams, Ted Koppel, Nick Nolte, Robert Klein, Gary Coleman, Claudette Pace, Seth Green, David „Phoenix" Farrell, Josh Keaton, Richard Lemon Lander, Mary Steenburger.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI