Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Mai 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

14 Iunie

Postat de Urania Horoscop On March - 8 - 2010

Gemeni, Paisprezece iunie – Ziua confruntarii curoajoase


Persoanele hotarate si intense nascute pe 14 iunie sunt foarte agere in observatii si evaluari privitor la tot ce ii inconjoara. De obicei, ei sunt extrem de incapatanati, loiali si demonstreaza un mare curaj atunci cand lupta pentru o cauza dreapta, cand sunt angajati intr-o batalie onorabila. Ei sunt puternici si convingatori atunci cand isi prezinta ideile si parerile. Deoarece inteleg foarte bine natura umana, ei sunt capabili sa afiseze nemilos ipocrizie si pretentii.

In special femeile nascute astazi sunt puternice, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. Barbatii sunt nu mai putin puternici, dar au tendinte egoiste si dictatoriale care pot crea conflicte intre ei si ceilalti. Barbatii mai putin evoluati nascuti pe 14 iunie sunt capabili de dublicitate inteligenta. Atat barbatii, cat si femeile zilei de 14 iunie au tendinte puternice de a critica si pot fi extrem de nemilosi cand au chef de pamflete si satire.

Nativii zilei de 14 iunie sunt foarte duri, greu de abordat si uneori mierosi. Odata ce isi stabilesc obiectivul, ei trec la actiune. In general, loialitatea lor este valabila in primul rand in cazul familiei, in al doilea rand al prietenilor si in cele din urma al societatii. In cazul in care li se atribuie o functie de conducator sau adera la o cauza, ei pot deveni cei mai potriviti purtatori de cuvant. De asemenea, nativii pot deveni dusmani feroce si ar fi o prostie din partea altora sa se contrazica cu ei, deoarece ei stiu foarte bine cum sa se razbune.

Dificultatile si problemele abunda in cazul persoanelor nascute pe 14 iunie, dar ei vor demonstra o capacitate remarcabila de a le rezolva. Ca si fotbalistii experimentati, ei stiu cum sa abordeze problemele complexe ale jocului, pastrandu-si in acelasi timp calmul. Cei nascuti astazi trebuie sa se fereasca de tendinta de a-i domina pe cei cu care au relatii. Nativii zilei de 14 iunie depisteaza adesea problemele cu mult inainte si vor trece la rezolvarea lor. Ei nu vor da partenerilor sansa de a face fata lucrurilor, nici chiar de a gresi (dar invata din aceasta experienta). In acest sens, ei sunt, in cel mai bun caz, mult prea protectori si, in cel mai rau caz, viciosi.

Nativii zilei de 14 iunie pretuiesc libertatea de miscare, atat libertatea fizica, cat si cea psihica. Sa fie incarcerati, retinuti sau chiar amanati este intolerabil pentru acestia. Pentru anumite persoane nascute pe 14 iunie, frica de a fi retinute impotriva vointei lor poate degenera intr-o fobie.

Cei nascuti astazi sunt extrem de competitivi si le place teribil sa castige. Intr-adevar, ei trebuie sa evite sa transforme orice domeniu din viata lor intr-o lupta pentru putere. Este bine sa-si limiteze pornirile agresive si competitionale pentru domenii din afara relatiilor personale. De asemenea, ei trebuie sa se fereasca de aroganta, de prea multa incredere ( mai ales barbatii nascuti pe 14 iunie) si de a-si forta prea tare norocul.

SFATURI: Invata sa fii moderat si incearca sa te echilibrezi. Adu-ti aminte sa intorci atentia ce ti se acorda de catre cei dragi. Ai grija cu ego-ul tau, pana nu iti scapa de sub control. Da-i voie partenerului sa-si traiasca si el viata.

PUNCTE FORTE:
De succes
Curajos
Ambitios

PUNCTE SLABE:
Superstresat
Nerabdator
Autoritar

[audio:http://www.horoscop-urania.com/wp-content/uploads/2010/03/SoundTrack1.mp3|autostart=yes]

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Mai 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 21.05.2018 Luna în Berbec. Aţi terminat curăţenia? Treceţi la sport! După ce aţi muncit destul, e momentul pentru o şedinţă de masaj - nu uitaţi nici de masajul capului. Sfat culinar: spaghetti.

21 mai - Tudor Arghezi, Horia Zilieru, Constantin Dobrogeanu Gherea, Fats Waller, Harold Robbins, Raymond Burr, Dennis Day, Peggy Cass, Mr. T. Notorious B.I.G., Fairuza Balk, Henri Rousseau -„Vameşul", Ashlie Brillaut.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI