Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

26 Februarie

Postat de Urania Horoscop On May - 4 - 2010

Pesti, Douazeci si sase februarie – Ziua stimularii

Persoanele nascute pe data de 26 februarie au o mare capacitate de a-i stimula pe ceilalti, atat din punct de vedere emotional, cat si intelectual. Ei cunosc sensibilitatile oamenilor si astfel sunt capabili sa ii incite pe acestia. Adepti convinsi ai ironiei si satirei, ei sunt de asemenea capabili sa aduca critici, atat la adresa oamenilor, cat si la adresa institutiilor sociale. Indivizii mai evoluati nascuti astazi se dedica unor cauze altruiste in beneficiul semenilor lor, adesea indrumandu-i pe acestia spre posibilitatile de avansare, atat materiala, cat si spirituala.

Desi nativii zilei de 26 februarie sunt extrem de individualisti, adesea fiind angajati in activitati pe care le desfasoara singuri, in scopuri personale, ei au un efect linistitor, chiar magnetic asupra celor pe care ii intalnesc. Majoritatea celor nascuti in aceasta zi nu sunt facuti sa isi afiseze in public sentimentele si se simt mult mai comfortabil cand spontaneitatea si impulsivitatea ii caracterizeaza pe ceilalti. In particular, sunt indivizi tacuti, seriosi si pasnici, dar in viata profesionala adopta in general o atitudine mult mai agresiva.

Nativii acestei zile sunt capabili sa ii raneasca profund pe ceilalti cu criticile lor. De aceea, ei trebuie sa se fereasca sa nu starneasca dusmanii si antagonism. Desi nativii zilei de 26 februarie pot fi exagerat de autoritari in special in calitate de parinti, ei sunt rareori atat de fermi si de hotarati pe cat vor sa para. De fapt, ei sunt foarte vulnerabili si punctele lor sensibile sunt usor de atins. In cazul persoanelor iubite, membrilor familiei sau copiilor pot fi indulgenti. Totusi, in afaceri sau in cadrul prfesional ei reactioneaza impulsiv. Multi dintre cei nascuti pe 26 februarie au obiceiul prost de a se prezenta intr-o postura extrem de serioasa sau chiar severa. Ar fi mult mai benefic sa se mai lumineze putin si sa nu mai ia totul atat de in serios. Nativii mai evoluati ai zilei de 26 februarie trebuie sa dezvolte o capacitate foarte necesara, aceea de a rade de ei insisi fara a-si pierde demnitatea sau respectul de sine.

Datorita puterilor lor empatice, nativii zilei de 26 februarie pot atinge coarda sensibila a celor pe care nu ii cunosc prea bine sau chiar nu i-au mai intalnit niciodata. Sa fie pe aceeasi lungime de unda cu ceilalti si sa isi impartaseasca sentimentele pozitive reprezinta ceva foarte valoros pentru ei. Cei ce s-au nascut in aceasta zi sunt extrem de fericiti atunci cand nu este nevoie sa se explice tot timpul. Uneori, insa, ei simt nevoia de a fi siguri ca o alta persoana intelege tacit ceea ce gandesc.

Nativii zilei de 26 febraurie au deseori senzatia ca sunt exclusi din societate si faptul ca sunt acceptati inseamna foarte mult pentru ei. Pentru a obtine recunoasterea sociala a realizarilor lor, adesea neobisnuite, ei incearca sa mentina un contact cu intreaga societate. Totusi, daca isi asuma pozitii importante sau au un mare succes, ei vor simti o dorinta arzatoare de a fi singuri, doar cu munca lor.

SFATURI: Simplifica lucrurile si umanizeaza-le intotdeauna. Nu te lasa dus de val, ia-te mult mai in serios. Invata sa asculti, imparte responsabilitatile si uneori lasa-i pe ceilalti sa fie sefii.

PUNCTE FORTE:
Intelegator
Critic
Stimulator

PUNCTE SLABE:
Egoist
Sever
Nechibzuit

[audio:http://www.horoscop-urania.com/wp-content/uploads/2010/03/SoundTrack1.mp3|autostart=yes]

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Februarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 08.02.2019 Luna în Vărsător, de la 16:52 în Peşti. Ocupaţii creative, redecorare, contacte sociale - o zi plină, la capătul căreia ar fi bine să ne dăruim o baie caldă şi parfumată. Sfat culinar: legume.

8 februarie - John Ford, William Tecumseh Sherman, Jules Verne, Lyle Talbot, Freddie Blassie, Lana Turner, Audrey Meadows, Jack Lemmon, James Dean, John Williams, Ted Koppel, Nick Nolte, Robert Klein, Gary Coleman, Claudette Pace, Seth Green, David „Phoenix" Farrell, Josh Keaton, Richard Lemon Lander, Mary Steenburger.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI