Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

29 Februarie

Postat de Urania Horoscop On May - 4 - 2010

Pesti, Douazeci si noua februarie – Ziua tineretii vesnice

Putem spune cu o anumita siguranta ca persoanele nascute pe 29 februarie sunt cele mai putine din intreg anul. In plus, nu ne numaram noi anii in functie de zilele de nastere sarbatorite? Cei nascuti pe 29 februarie ar fi chiar mult mai tineri decat oricine altcineva. Douazeci de ani ar putea fi considerata o varsta destul de matura pentru un nativ al zilei. In consecinta, s-ar putea spune ca nativii zilei de 29 februarie sunt vesnic tineri.

Desigur, 29 februarie este o zi unica, deoarece a fost creata in mod artificial pentru a incerca sa se repare faptul ca anul nostru este intr-adevar cu cateva ore mai lung de 365 de zile. Aceasta a 366-a zi a fost infiintata de catre Julius Caesar, ce a decretat sa apara doar odata la patru ani. Totusi, in timpul Papei Gregory s-a descoperit ca o zi la fiecare patru ani este de fapt cam mult, astfel doar o singura zi la fiecare patru secole reda ziua in plus.

Nativii zilei de 29 februarie emana in permanenta un aer tineresc. Ei pot fi comparati cu o pisica ce are noua vieti. Astfel, ei vor fi capabili sa scape de prezicerile periculoase in mod repetat. Ei sunt supravietuitori, faptele lor putand fi considerate intr-o mare masura drept o confirmare a datei lor de nastere neobisnuite. Intr-adevar, nativii zilei de 29 februarie au tendinta de a fi mai degraba ciudati, fapt de care sunt pe deplin constienti. Inca de timpuriu, ei isi dau seama ca sunt neobisnuiti, insa intelegerea lor fata de lume pare sa aiba sanse de a ajunge la un consens. Nativii au tendinta de a recunoaste lucrurile speciale din viata de care altii pot profita fara sa depuna nici un efort. Astfel, in momentele lor bune sunt ca niste copii, savurand cele mai simple bucurii. In cele mai rele cazuri, ei sunt puerili si uneori neajutorati.

In general, nativii acestei zile nu sunt genul de oameni ce-si afiseaza in mod exuberant unicitatea in fata lumii. Insa, cel mai adesea, ei incearca din rasputeri sa fie chiar mai normali decat un om obisnuit. Astfel, in general vor alege o munca ce implica preocupari simple si abordeaza problemele vietii de zi cu zi. Nu vor cauta profesii deosebite. Adesea, fantezia lor extrem de activa si imaginatia isi gasesc expresia mai mult acasa, decat in societate.

Nativii zilei de 29 februarie nu trebuie sa-si abandoneze individualitatea sau sa se plafoneze in cautatea lor de normalitate. Pentru ei este de dorit sa renunte uneori la acele obiceiuri care ii indeparteaza de ceilalti in sensul social.

Multi dintre cei nascuti pe 29 februarie au tendinta de a vedea deficientele reale sau imaginare. Cei care vor reusi sa faca acest lucru in incercarea ambitioasa de a avea succes sunt supusi riscului de a se lasa prada tentatiilor lumesti. Pe de alta parte, cei care se retrag pot deveni idealisti extrem de romantici care traiesc intr-o lume fantastica secreta datorita faptului ca sunt precauti in dezvaluirile lor. Nativii zilei de 29 februarie ar trebui sa se straduiasca sa evite asemenea laturi extreme ale gandului si comportamentului si sa caute o cale de mijloc.

SFATURI: Gaseste un echilibru intre sinele tau individual si social. Dezvolta-ti o incredere tacita. Fereste-te sa te agati prea tare de valorile exterioare. Dezvaluie-ti fantezia in lume si impartaseste-o cu ceilalti.

PUNCTE FORTE:
Tineresc
Ingaduitor
Apreciativ
PUNCTE SLABE:
Indulgent
Imatur

[audio:http://www.horoscop-urania.com/wp-content/uploads/2010/03/SoundTrack1.mp3|autostart=yes]

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Februarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 08.02.2019 Luna în Vărsător, de la 16:52 în Peşti. Ocupaţii creative, redecorare, contacte sociale - o zi plină, la capătul căreia ar fi bine să ne dăruim o baie caldă şi parfumată. Sfat culinar: legume.

8 februarie - John Ford, William Tecumseh Sherman, Jules Verne, Lyle Talbot, Freddie Blassie, Lana Turner, Audrey Meadows, Jack Lemmon, James Dean, John Williams, Ted Koppel, Nick Nolte, Robert Klein, Gary Coleman, Claudette Pace, Seth Green, David „Phoenix" Farrell, Josh Keaton, Richard Lemon Lander, Mary Steenburger.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI