Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Iunie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

12 Februarie

Postat de Urania Horoscop On March - 9 - 2010

Varsator, Doisprezece februarie – Ziua unificatorului

Nativii zilei de 12 februarie au capacitatea de a unifica elementele disparate din mediul lor, fie ca este vorba de impacarea unei familii cu probleme, vindecarea unei rupturi intre prieteni sau demonstrarea spiritului de conducator pentru a rezolva disputele in cadrul organizatiilor.

De obicei, cei nascuti in aceasta zi evalueaza o situatie data prin propria perspectiva si, in cazul in care au autoritatea necesara, vor schimba cursul de desfasurare al lucrurilor pentru grup. Totusi, aceasta nu inseamna ca ei ignora sau subapreciaza ceea ce gandesc ceilalti. Este vorba de faptul ca ei simt adesea ca au asimilat deja cele mai multe puncte de vedere si ajung la o concluzie ce implica cel mai bun curs al lucrurilor. Ei devin astfel suficient de influenti pentru a-i convinge pe ceilalti sa-i urmeze.

Nativii zilei de 12 februarie sunt indivizi cu multe fete, cu talente variate. Pentru ei, unirea fatetelor disparate ale personalitatii lor reprezinta o provocare suplimentara. Mult prea des, propria versatilitate actioneaza impotriva lor si le distruge scopul in organizarea carierei si preocuparilor personale. In plus, odata ce au luat o hotarare, incapatanarea lor si refuzul de a schimba cursul le poate crea dificultati. Pusi fata in fata cu problemele ei pot incerca sa razbata fara a cauta sa faca compromisuri.

Deoarece adesea gandesc in termeni absoluti, poate fi dificil pentru nativii zilei de 12 februarie sa faca compromisuri. Acest lucru este necesar uneori, mai ales daca doresc sa perceapa adevarul unei situatii date. Desi in general doresc sa ramana credinciosi principiilor lor etice, ei trebuie sa afle importanta schimbarii pentru a se adapta noilor circumstante si trebuie sa asculte cu grija sugestiile bine gandite si observatiile facute de-a lungul timpului de catre coechipieri sau asociati.

Uneori, nativii zilei de 12 februarie adopta un punct de vedere codificat care devine cadrul sau filozofia de lucru pentru ei si le ghideaza felul de a gandi. Totusi, daca vor sa-si exprime in continuare conceptia ei isi vor intari ideile si vor fi astfel scuti de mari deziluzii si erori. Cei mai evoluati dintre nativii zilei de 12 februarie vor respinge acele teorii care nu le mai sunt de folos.

Fara indoiala, eforturile nativilor zilei de 12 februarie de a impaca oamenii pot face mult bine. Totusi, lasand lucrurile sa se schimbe, sa se dezvolte sau chiar sa se destrame pe propria lor rapundere este uneori un raspuns mult mai potrivit. Nativilor nu le sta in fire sa renunte, dar ei vor ajunge sa realizeze ca uneori este mai bine sa abordeze o cale lipsita de actiune.

SFATURI: Ramai obiectiv si deschis. Examineaza-ti sistemul de credinte si fii pregatit sa respingi acele aspecte care nu mai sunt adevarate. Flexibilitatea este o forta. Pasteaza-ti natura critica sub control.

PUNCTE FORTE:

Duplicitar
Protector
Conceptual

PUNCTE SLABE:
Intolerant
Hotarat
Rigid

[audio:http://www.horoscop-urania.com/wp-content/uploads/2010/03/SoundTrack1.mp3|autostart=yes]

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Iunie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.06.2018 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

22 iunie - Adrian Năstase, Billy Wilder, Joseph Papp, Kris Kristofferson, Ed Bradley, Todd Rundgren, Meryl Loise Streep, Lindsay Wagner, Cyndi Lauper, Freddie Prinze Jr, Kurt Warner, Carson Daly, Eric Stretch.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI