Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 22-28 Iulie 2017, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Zodia Arţar

Postat de Urania Horoscop On February - 18 - 2011

Horoscopul arboricol – Zodia Arţar

Trăsătura definitorie: Cerebralitatea.

Dragoste: Este lipsit de simplitate, închis în sine, chiar şi faţă de persoana pe care o iubeşte. Complica întotdeauna lucrurile, dar uneori se poate adapta bine celuilalt şi atunci va avea mult de dăruit şi de primit.

Este foarte rezistent şi face fatţă cu succes eforturilor pelungite, părând inepuizabil. Se organizează bine, e foarte îngrijit şi se informeaza despre toate câte sunt pe lume; cu precădere însă îi place să vină în contact cu ideile cele mai înaintate şi să le prelucreze într-o formă proprie. Tipul de self-made-man, îşi compensează în permanenţă toate lipsurile şi îşi umple toate lacunele, devenind foarte capabil în orice domeniu – în plan teoretic, cel puţin, pentru că în cel practic rezultatele nu sunt, în general, pe măsura speranţelor sale. În această activitate el se slujeşte de inteligenţa sa foarte dezvoltata, de intuiţie şi, nu în ultimul rând, dă dovadă de multă fantezie. De obicei timid, retras şi puţin original, se lasă uneori în voia impulsurilor sale şi arborează un curaj nebunesc. Este confidentul ideal, care ascultă fară a se folosi în vreun fel de ce ştie şi fară a vă critica; este total dezinteresat în acest caz, sau mai bine zis neinteresat. Îi place să aibă numeroase contacte cu oamenii, să fie laudat şi să se vorbească de el, chiar şi de rău. Uneori o poate lua pe căi greşite în ceea ce priveşte ideile, căci rigoarea şi ascuţimea spiritului său pot duce, prin exercitarea lor excesivă, la un efect ieşit din tiparele normalităţii.
Personalităţi: Adolf Hitler, Charles Chaplin, Claudia Cardinale, Catherine Deneuve.

Horoscop Urania

Horoscop Lunar IULIE

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 22-28 Iulie 2017 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 21.07.2017 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la proble­mele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pen­tru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

21 iulie - Corneliu Leu, loana Diaconescu, Ion Biberi, Simi-on Barnutiu, Ernest Hemingway, Marshall McLuhan, Isaac Stern, Kay Starr, Don Knotts, Norman Jewison, Kenneth Starr, Cat Stevens, Robin Williams, Jon Lovitz, Josh Hartnett, Lovis Corinth. Hatty Jones, Gustavo Bermudes, Lisa Nicole Carson.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI