Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Zodia Arţar

Postat de Urania Horoscop On February - 18 - 2011

Horoscopul arboricol – Zodia Arţar

Trăsătura definitorie: Cerebralitatea.

Dragoste: Este lipsit de simplitate, închis în sine, chiar şi faţă de persoana pe care o iubeşte. Complica întotdeauna lucrurile, dar uneori se poate adapta bine celuilalt şi atunci va avea mult de dăruit şi de primit.

Este foarte rezistent şi face fatţă cu succes eforturilor pelungite, părând inepuizabil. Se organizează bine, e foarte îngrijit şi se informeaza despre toate câte sunt pe lume; cu precădere însă îi place să vină în contact cu ideile cele mai înaintate şi să le prelucreze într-o formă proprie. Tipul de self-made-man, îşi compensează în permanenţă toate lipsurile şi îşi umple toate lacunele, devenind foarte capabil în orice domeniu – în plan teoretic, cel puţin, pentru că în cel practic rezultatele nu sunt, în general, pe măsura speranţelor sale. În această activitate el se slujeşte de inteligenţa sa foarte dezvoltata, de intuiţie şi, nu în ultimul rând, dă dovadă de multă fantezie. De obicei timid, retras şi puţin original, se lasă uneori în voia impulsurilor sale şi arborează un curaj nebunesc. Este confidentul ideal, care ascultă fară a se folosi în vreun fel de ce ştie şi fară a vă critica; este total dezinteresat în acest caz, sau mai bine zis neinteresat. Îi place să aibă numeroase contacte cu oamenii, să fie laudat şi să se vorbească de el, chiar şi de rău. Uneori o poate lua pe căi greşite în ceea ce priveşte ideile, căci rigoarea şi ascuţimea spiritului său pot duce, prin exercitarea lor excesivă, la un efect ieşit din tiparele normalităţii.
Personalităţi: Adolf Hitler, Charles Chaplin, Claudia Cardinale, Catherine Deneuve.

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI