Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Berbec Martie 2013

Postat de Urania Horoscop On 16 - March - 2013

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Martie 2012

Horoscop Lunar Berbec Martie 2013

Horoscop Lunra Berbec antaje-planetare-2013

Horoscop Lunra Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Pregătiţi-vă de atac! Marte, planeta care guvernează Berbecul, pătrunde în semnul dumneavoastră natal pe data de 12, aducând cu ea un supliment de energie şi vitalitate pe care-l puteţi folosi în orice domeniu al vieţii. Stabiliţi ţeluri şi treceţi la acţiune! Totuşi, încetiniţi puţin ritmul, mai ales atunci când circulaţi cu maşina sau când lucraţi cu diverse unelte, în caz contrar, s-ar putea să vă treziţi cu o pană.

Horoscop Lunra Berbec relatii-dragoste-2012

Horoscop Lunra Relaţii.

RELAŢII: Relaţiile vor fi dificile în preajma datei de 27 martie, când are loc faza de Lună Plină în Balanţă, casa a şaptea. Dificultăţile se pot referi la cei apropiaţi. încercaţi să vă domoliţi nerăbdarea şi nervozitatea şi străduiţi-vă să cooperaţi şi să realizaţi un consens. Rezultatul depinde mult de dumneavoastră, aşa că ascultaţi cu o minte deschisă punctele de vedere ale celorlalţi.

Horoscop Lunra Berbec banii-si-succes

Horoscop Lunra Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Presiunea exercitată de carieră va creşte spre sfârşitul lunii, atunci când mai multe planete vor face aspecte conflictuale cu Pluton aflat în Capricorn, casa a zecea. Vorbiţi cât mai puţin şi faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a evita oamenii dificili de la locul de muncă. Fiind mai curând proactiv decât reactiv şi anticipând provocările, veţi avea mai puţin tendinţa de a spune lucruri pe care ulterior le veţi regreta.

Horoscop Lunra Berbec turbulente planetare

Horoscop Lunra Berbec Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Luaţi-vă măsuri de precauţie suplimentare pentru a preveni contractarea unei răceli sau gripe în săptămâna cu Lună Nouă de pe 11 martie, din Peşti, casa a douăsprezecea. Energia lunară va fi intensificată începând cu data de 18, odată cu revenirea lui Mercur la o mişcare directă. Un somn bun, haine călduroase şi alimente nutritive vă pot ajuta în aceste momente.

Horoscop Lunra Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 9, 13,14,16,18, 23, 28

Zile nefavorabile: 5, 6,12,15, 20, 22, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Berbec / Martie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI