Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Gemeni eclipsele din 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Ce înseamnă pentru Gemeni eclipsele din 2012 !?

în anul acesta au loc patru eclipse, dintre care două vă aduc sub luminile rampei, a treia vă evidenţiază sectorul relaţiilor, iar a patra vă accentuează viaţa profesională. Efectele tuturor durează între şase şi douăsprezece luni.
Eclipsa solară de pe 21 mai din semnul natal se referă în primul rând la încrederea de a vă atinge obiectivele. Deoarece Jupiter intră în Gemeni la trei săptămâni după eclipsă, veţi deţine un avantaj suplimentar, alături de optimism şi de noroc. Nu tot ceea ce atingeţi se va transforma în aur, dar dacă veţi avea o direcţie limpede veţi putea întoarce şansele în favoarea dumneavoastră. Măsuraţi-vă progresul la eclipsa lunară de pe 28 noiembrie din semnul dumneavoastră natal, efectuaţi ajustările necesare şi continuaţi pe calea aleasă înaintând spre anul 2013.

Alte persoane vor reprezenta o parte integrantă a succesului dumneavoastră în a doua jumătate a anului, deoarece eclipsa lunară de pe 4 iunie va fi în Săgetător, casa a şaptea, a relaţiilor. Puteţi folosi această influenţă pentru a stabili noi legături, a lucra în reţea şi a vă extinde lista de contacte. Principala ei însemnătate rezidă însă în relaţiile strânse: cu partenerul de viaţă şi prietenii cei mai dragi. Eclipsa aceasta poate determina o căsătorie sau un angajament, dacă sunteţi implicat într-o relaţie serioasă.
Data de 13 noiembrie va aduce o eclipsă solară în Scorpion, casa a şasea. Deoarece planeta Saturn se află deja în Scorpion la momentul acela, vă puteţi aştepta ca activitatea profesională să fie o focalizare principală în mare parte din anul 2013. Deşi prezenţa planetei Saturn aici vă va spori responsabilităţile, eclipsa solară vă va oferi o ocazie de a străluci. Forţaţi-vă abilităţile de conducător şi ţintiţi sus, tară să uitaţi în acelaşi timp că veţi fi urmărit de factorii de decizie. Eclipsa aceasta vă va oferi de asemenea voinţa necesară pentru a adopta un stil mai sănătos de viaţă.
Saturn

Dacă v-aţi născut între 11 şi 21 iunie, Soarele natal va fi aspectat de planeta Saturn din Balanţă înainte de 5 octombrie. Tranzitul acesta reprezintă o influenţă stabilizatoare, care vă va conferi rezistenţă suplimentară şi vă va întări abilitatea de a vă concentra asupra sarcinii imediate. Cu energia provenită din casa a cincea, vă puteţi aprofunda relaţia cu copiii de orice vârstă, în timp ce-i învăţaţi ce înseamnă responsabilitatea, dar şi alte lucruri necesare în viaţă. Dacă sunteţi părintele unui adolescent, poate fi necesar să efectuaţi unele ajustări în viaţa dumneavoastră când el pleacă la colegiu, inclusiv să-i oferiţi un ajutor în privinţa cheltuielilor.
Investiţiile pot fi profitabile dacă gândiţi pe termen lung, deoarece acolo unde se implică planeta Saturn nu există câştiguri rapide. Fiţi prudent şi conservator. Alte utilizări de calitate ale acestei tranzitări sunt în direcţia unui nou hobby sau a perfecţionării unor abilităţi creative; aţi putea învăţa un nou sport sau călători în locuri unde să puteţi avea contact cu alte culturi. Faceţi tot ce puteţi pentru a conştientiza care vă sunt talentele, atuurile (şi punctele slabe), precum şi cunoştinţele pe care le-aţi câştigat prin experienţă. Primind acest impuls ferm pentru afirmarea personalităţii, veţi fi pregătit pentru următoarea etapă saturniană din viaţa dumneavoastră.
Dacă v-aţi născut între 20 şi 30 mai, Soarele natal va fi aspectat de Saturn din Scorpion, casa a şasea, în ultimele trei luni din 2012 şi din nou anul următor. Veţi avea parte la muncă de un nou factor dinamic, care vă va face să vă simţiţi nesigur în unele momente, dar şi exaltat în altele. Indiferent dacă aveţi un post nou, dacă vă aflaţi de mult timp în acelaşi post sau dacă reveniţi ori abia intraţi în câmpul muncii, pregătiţi-vă să fiţi adaptabil, deşi de data asta poate fi mai greu. De asemenea, ţineţi minte să nu împărtăşiţi prea multe informaţii colegilor de muncă despre obiectivele personale în carieră.
întrucât acesta este un sector al formei mentale şi fizice, ar trebui să vă organizaţi viaţa astfel încât să includeţi un timp pentru exerciţii fizice moderate, activităţi de relaxare şi de orice alt gen care vă pot facilita destinderea. Dacă veţi face o prioritate din stilul de viaţă echilibrat, veţi fi mai eficient la lucru, deşi vă veţi simţi uneori supraîncărcat şi veţi avea impresia că sunteţi singurul care lucrează susţinut. Toate acestea sunt perfect normale din cauza aspectării planetei Saturn. Fiţi atent la tot ce vi se întâmplă la locul de muncă spre sfârşitul anului şi utilizaţi cunoştinţele respective în anul 2013.
Uranus

Dacă v-aţi născut între 20 şi 30 mai, Soarele natal va fi aspectat de planeta Uranus din Berbec, casa a unsprezecea. întrucât focalizarea este asupra prieteniei şi activităţilor de grup, aceasta este o ocazie de a vă lărgi cercul de cunoştinţe. Orice acţiune de grup, de la o organizaţie până la lucrul în echipă la locul de muncă, vă poate limpezi obiectivele, şi aţi putea fi selectat pentru o poziţie de conducere. Unii dintre cei cu care veţi avea legături vă vor ilumina, iar de la alţii veţi primi idei proaspete pentru realizări de viitor. Pe alt nivel, legătura Uranus-Soare în tandem cu Jupiter în semnul dumneavoastră natal în a doua jumătate a anului vă încurajează să priviţi dincolo de prezent, spre viitor. Oportunităţile vă vor apărea în cale, dar indiciile pot fi subtile, aşa încât va trebui să fiţi alert pentru a profita pe deplin de pe urma lor. Intuiţia şi lucrul în reţea pot declanşa posibilităţi, însă lucrurile cele mai bune vor sosi când veţi fi la momentul potrivit în locul potrivit. Fiţi atent, mai ales în luna iulie. Norocul vi-l croiţi singur.
Neptun
Dacă v-aţi născut între 17 şi 21 iunie, Soarele natal va fi aspectat de planeta Neptun din Vărsător în prima lună din 2012. Aţi avut parte de această conexiune favorabilă anul trecut, iar acum Neptun vă încurajează să acţionaţi în direcţia visurilor şi aspiraţiilor care începuseră să se profileze în 2011. Utilizaţi timpul dinaintea datei de 3 februarie, când Neptun trece în Peşti, pentru a vă înregistra gândurile şi reflecţiile într-un jurnal, astfel încât să puteţi face referire la ele, pe măsură ce înaintaţi în anul 2012. în felul acesta veţi fi în stare să vă realimentaţi inspiraţia, când veţi avea nevoie de ea.

Dacă v-aţi născut între 20 şi 24 mai, Neptun vă va aspecta Soarele natal după ce intră în Peşti, pe 3 februarie. Prezenţa lui Neptun, cunoscută ca planeta iluziilor, în casa a zecea, a carierei şi statutului, are potenţialul de a aduce faimă (sau infamie), sau pur şi simplu de a vă face să doriţi un rol principal în viaţă. Abordaţi o vedere mai realistă şi veţi putea beneficia de pe urma aurei aproape magice de popularitate pe care o poate conferi planeta aceasta mistică, în partea negativă însă, există tendinţa de a crede că regulile pot fi încălcate şi că puteţi scăpa de aproape orice… iară consecinţe. Această influenţă vă poate atrage uşor în falsa impresie de securitate şi automulţumire, care vă poate aduce în poziţia neplăcută de ţap ispăşitor. Găsiţi un prieten de încredere sau un mentor care vă poate confirma sau pune sub semnul întrebării deciziile privind cariera. Chiar dacă apreciaţi că gândirea vă este orientată pe făgaşul corect, se poate să nu fie aşa.
Uneori puteţi simţi că plutiţi în derivă, punând sub semnul întrebării direcţia pe care aţi pornit şi cariera pe care o urmaţi. împotriviţi-vă imboldului de a începe un lucru nou care vi se pare ideal. Este tot o acţiune nerealistă, întrucât Neptun va fi activ în orice întreprindere nouă. Mai bine să aveţi încredere în dumneavoastră, în persoana care sunteţi, în ceea ce ştiţi, ca şi în numeroasele talente, abilităţi şi capacităţi de care dispuneţi.
Pluton
Dacă v-aţi născut între 27 şi 30 mai, Soarele natal va fi a aspectat de planeta Pluton din Capricorn, casa a opta, a resurselor comune. Deoarece tranzitul acesta indică un anumit nivel de stres şi încordare în privinţa finanţelor, ar trebui să cheltuiţi mai puţin şi să aveţi ca priorităţi economisirea şi reducerea datoriilor. Fiţi foarte precaut cu investiţiile şi evitaţi pe cât posibil împrumuturile. Este de asemenea posibilă o reducere a veniturilor sau a beneficiilor dumneavoastră sau ale partenerului de viaţă. Nu este anul potrivit pentru a investi într-o afacere personală, în ciuda entuziasmului pentru idee.

Dificultăţi financiare pot apărea când Pluton intră în conflict cu Uranus din Berbec, în lunile iunie şi septembrie. Sursa lor poate fi un prieten care solicită un împrumut ori doreşte să garantaţi în numele lui pentru un împrumut, sau care insistă să vă implicaţi într-o afacere. Refuzaţi, cu riscul de a vă afecta prietenia. Este puţin probabil să vă mai revedeţi vreodată banii. Aceleaşi perioade ar putea aduce dificultăţi cu o problemă de asigurări, chestiuni juridice, moşteniri sau rude prin alianţă. Iar dacă sunteţi implicat în activitatea unei organizaţii sau a unui grup, fiţi atent la eventualitatea unei lupte pentru putere.

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

1 Comentriu to “Gemeni eclipsele din 2012”

  1. MICU ADRIAN says:

    O SCHIMBARE CRED

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 2-8 Iulie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.07.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI