Horoscop Lunar Pesti – Septembrie 2016

Horoscop Urania Lunar – Pesti / Septembrie 2016

Horoscop Lunar Pesti Septembrie 2016

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxare şi distracţii

Luna aceasta distracţia are mai mult farmec alături de un companion. Asta pentru că Jupiter pătrunde pe 9 septembrie în Balanţa amatoare de parteneriate. Soarele şi Venus îşi vor croi drum prin aceeaşi zodie, prin urmare, compromisurile sunt uşor de făcut. De asemenea, împăcările decurg cu uşurinţă. Misiunea constă în a rezista impulsului de a le face necesare.

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni

Luna aceasta vor avea loc două eclipse, pe 1 şi pe 16 septembrie. Ambele vor afecta casa a şaptea, a parteneriatelor, aşa că pregătiţi-vă pentru câteva schimbări majore. O persoană necunoscută vă va zgudui lumea, fie în bine, fie în rău. Faceţi-vă timp s-o cunoaşteţi. Dacă vă aprindeţi şi sunteţi tentaţi să călcaţi strâmb, gândiţi-vă mai bine.

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes

Stabilitatea este la ordinea zilei în datele de 6 şi 7 septembrie graţie unui sextil între Venus şi Saturn. în intervalul acela veţi primi o majorare de salariu sau o primă, ori veţi afla că sunteţi pe cale să le obţineţi. Duceţi-vă la mall dacă trebuie să faceţi cumpărături. Veţi găsi ceva practic şi convenabil.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate

Până pe 21 septembrie Mercur va fi în mişcare retrogradă în casă a şaptea, a parteneriatelor. Contactarea unei anumite persoane ar putea fi problematică, mai ales dacă nu locuieşte în apropiere. Dacă aveţi o relaţie, alegeţi-vă cu grijă cuvintele şi nu lăsaţi loc pentru confuzii atunci când discutaţi cu partenerul. Cheia este comunicarea deschisă.

Zile favorabile : 5, 6, 7, 19, 20, 23, 24, 25

Zile nefavorabile : 9, 10, 12,13, 18, 21