Horoscop Lunar Rac August 2016

Horoscop Urania Lunar – Rac / August 2016

Horoscop Lunar Rac Agusut 2016

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii

E momentul să vă bucuraţi de viaţă şi să uitaţi de recentele neînţelegeri apărute între dumneavoastră şi cineva drag. De fapt, nu e o idee rea să lăsaţi deoparte vechile resentimente. Dacă daţi peste o persoană de care v-aţi despărţit în termeni mai puţin buni, faceţi ce trebuie. întinderi sau acceptaţi ramură de măslin.

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni

Pe 27 august, cerul vă rezervă îmbrăţişări şi râsete, deoarece iubitoarea Venus şi generosul Jupiter se vor întâlni în casă a treia, a conversaţiilor şi a comunicării. Acestea sunt, fără îndoială, cele mai binevoitoare planete, aşa că faptul de a le avea alături pe amândouă ne va delecta pe toţi. Veţi primi veşti foarte bune.







Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes

Pe 22 august Soarele va intra în Leu, adică în casă a doua, a banilor. Probabil că n-ar trebui să ieşiţi la cumpărături fară însoţitor, deoarece planetele din Leu sunt renumite pentru că îndepărtează din cale toate obstacolele pentru ca pe faţa cuiva să apară un zâmbet. Misiunea constă în a fi cumpătaţi.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate

Mercur va intra în mişcare retrogradă pe 30 august, aflându-se în Fecioara orientată spre detalii, casa a treia, a călătoriilor scurte. Acest tranzit ar putea provoca probleme în timpul călătoriilor spre locurile vizitate frecvent, poate sub forma traficului sau a lucrărilor de pe drumurile publice, dar e posibil şi ca maşina dumneavoastră să aibă nevoie de o reparaţie. Remediaţi orice probleme de natură mecanică înainte de a pleca de acasă.

Zile favorabile: 1,2, 10, 14, 17, 22, 27, 28

Zile nefavorabile: 6, 7, 13, 25, 30