Horoscop lunar Sagetator – Februarie 2015

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Februarie 2015

Horoscop Lunar Sagetator Februarie 2015

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Câteva planete vor pătrunde Februarie aceasta în Berbec, un semn pe care l-aţi îndrăgit întotdeauna. Pentru că iubitoarea Venus şi incandescentul Marte se află pe listă, poate că veţi fi prea dornic să vă încercaţi norocul, mai ales în domeniul relaţiilor. E bine să fiţi pregătit înainte de a vă anunţa public planurile.

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Între 19 şi 22 februarie, casa a cincea, a îndrăgostiţilor, se va afla sub controlul total exercitat de câteva planete din incandescentul Berbec. Sunteţi pasionat de această energie, ca şi de călătorii. Dacă trebuie să urcaţi într-un avion pentru a fi mai aproape de persoana iubită, atunci cu atât mai bine. Veţi face exact ceea ce trebuie.

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Apelarea la un consilier este foarte importantă Februarie aceasta, mai ales în jurul datei de 24 februarie, când veţi putea găsi o persoană nu numai bună cunoscătoare, ci şi capabilă să vă spună ce să faceţi în legătură cu o dilemă financiară. Ascultaţi cu atenţie. La urma urmei, e de partea dumneavoastră.

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Incandescentul Marte va intra în Berbec pe 19 februarie, iar peste 1-2 zile îşi vor face apariţia Venus şi Februarie. Se creează astfel posibilitatea unor conversaţii extrem de pasionale. Ar trebui să fiţi atent şi să nu stârniţi mânia celor care nu sunt obişnuiţi cu tipul dumneavoastră de umor.

Zile favorabile:2, 3, 19, 24, 25, 26

Zile nefavorabile:1,6, 11,22, 23