Horoscop Lunar Sagetator – Septembrie 2016

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Septembrie 2016

Horoscop Lunar Sagetator Septembrie 2016

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxare şi distracţii

Veţi fi o parte a grupului şi, mai important, veţi fi chiar inima petrecerii atunci când, pe 18 şi 19 septembrie, Venus îi va contacta pe imprevizibilul Uranus şi pe incandescentul Marte. Tot cam pe atunci e posibil ca o fostă iubire să apară la o petrecere sau la un alt tip de reuniune.

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni

Luna aceasta puteţi conta pe o mulţime de invitaţii. E momentul ideal să le prezentaţi prietenilor partenerul actual. Dacă sunteţi singuri, nu vă faceţi probleme. Venus vă oferă tot felul de invitaţii şi oportunităţi de a cunoaşte oameni plăcuţi şi interesanţi. Unul dintre ei va fi pe placul dumneavoastră în jurul datelor de 18, 19, 25 sau 30 septembrie.

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes

Lună Nouă, anunţată de pe 30 septembrie, va fi impresionantă. Schimbările începute de eclipsa solară de pe 1 septembrie din casa a zecea, a carierei, vor da roade acum. Pentru că generosul Jupiter se află în fermecătoarea Balanţă, unde se va petrece Lună Nouă, nu aveţi de ce să vă faceţi griji. Totul se va sfârşi cu bine.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate

Eclipsele determină schimbări importante. Dacă v-aţi întrebat care este momentul potrivit pentru a trece la acţiune, luaţi în considerare eclipsa solară de pe 1 septembrie din Fecioară, când puteţi obţine informaţii noi despre domeniul ales pentru carieră. Eclipsa lunară de pe 16 septembrie ar putea declanşa o stare de agitaţie pe frontul de acasă, aşa că fiţi pregătiţi pentru puţină confuzie.

Zile favorabile : 7,9, 18, 19, 22, 25

Zile nefavorabile : 1,2,10,11,12,13