Horoscop Urania Capricorn 4-10 Aprilie 2015

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 4-10 Aprilie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 4-10 Aprilie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 4-10 Aprilie 2015. Capricorn 4-10 Aprilie 2015

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 4-10 Aprilie 2015

Ultimul semn zodiacal aparținând Crucii Cardinale este Capricornul care primește destul de puternic vibrația zilei de 4 aprilie ce se așează, pe harta cerului lor astral, pe axa caselor IV – X, dându-le unora destul de mult de furcă.

Altora, în funcție de vârstă și loc în societate, nu le periclitează imaginea, funcția, rangul, demnitatea și, evident, nici familia sau patrimoniul. Altora însă le aplică lecții astrale grele. Vârful careului în T care se formează între Luminarii și Pluton se „scurge”, cum se cheamă în astrologie, chiar pe semnul Capricornului, deci, glumind amar am putea spune că ei sunt „paratrăznetul” pentru tot ceea ce se declanșează, în astral, în preajma datei de 4 aprilie, deși prezența malefică a lui Pluton se manifestă de aproape doi ani încoace,

de când face, mai tot timpul, cuadraturi cu Uranus în Berbec, la un moment dat, intrând în joc Jupiter în tranzit prin Rac și Saturn prin Balanță.

Acum situația s-a concentrat pe aceste segmentele existențiale patronate de Capricorn și Berbec: unora tot acest concert astral nu le-a dat, până acum, nici un semn, le poate da unul în aceste zile; altora le poate un soi de blocare pe una dintre direcțiile amintite, clădind acolo un adevărat eșafodaj de fapte de viață ce vor trebui, cumva, soluționate, dar firește, nu în câteva zile. Ceea ce se desfășoară acum, fie și în stadiul de premisă, are toate datele să se mențină „la cald” până în toamna anului 2016. Între 6 și 8 aprilie nu sunt excluse crizele de gelozie (mai mari, ma mici?!) depinde de vârstă și de context de viață. Manifestarea acestor sentimente este însă una puternică, profundă alimentându-le mentalul cu soluții total neindicate în plan concret.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!



S-ar putea sa-ti mai placa: